Mereu am fost acuzat că nu dau șanse, că sunt prea respingător, că fug de iubire… Așa că zilele trecute am zis să o fac și pe asta, în fond mai stau ceva timp prin România și… de ce nu?!

Era dimineață, veneam de la un mic fast food din orășelul nostru mic și văd că mă salută o fată de la liceu.. nu trebuie să vă mirați… și în cazul fostei tot ea a făcut primul pas. Mă uit la ea mirat, o salut și eu apoi îmi văd de drum. Ajuns acasă o caut pe facebook și încep să intru în vorbă cu ea… Îmi zice că e supărată că nu are țigări și mă întreabă dacă am o țigară… Eu nu fumez, așa că încep să cobor spre liceu cu 5 lei pe care-i ofer ei ca să își cumpere țigări la bucată. Schimbăm câteva vorbe și mă întorc inapoi acasă. Îmi dă numărul de telefon și îmi spune să o sun eu.. Ca să vorbim, că ea nu are nici minute, nici internet și că poate să îmi scrie doar când e pe wifi la liceu.

Hmmm.. Aveam 5 euro în cont. Oare să-i încarc cartela? Și așa stăteau degeaba. Hai, fie… Îi încarc cartela.. și… de aici începe partea comică. Aflu că are prieten deja… și că îl iubește foarte mult… Eu eram deja șah mat.. Adică, ai prieten dar totuși bagi băieții în seamă?! O întreb de ce ma băgat în seamă și îmi zice că… nu avea ce face… wtf? :/ Eram uimit… O întreb ce zodie e.. și.. e Leu. Ca fosta. Deja îmi era totul clar. Inventez o scuză bună și mă retrag frumos… sperând să nu mă mai deranjeze. Trecuse deja o zi și aproape că uitasem de existența ei, când primesc un mesaj de la ea… ,,Știi, m-am certat cu iubi, simt nevoia să vorbesc cu cineva,,.. Eu prost cum sunt am acceptat. Și acum, începe fata să îmi povestească tot felul de lucruri despre marea ei iubire… în timp ce îmi povestea încep să îmi aduc aminte că am mai văzut-o o dată cu marea ei iubire la acel fast food… Ea aștepta în afara fast foodului în timp ce el comandase două sandwichuri. Logic, unul pentru el și unul pentru ea, nu? Nu! A luat cele două sandwichuri, a ieșit afară din fast food și a început să mănânce cu poftă din unul, până am comandat eu și am ieșit afară la soare tipul deja terminase unul și îl începuse pe al doilea. Ea stătea în fața lui și se uita. Aha.. deci marea ei iubire avea așa o foame că era în stare să mănânce tot fast foodul, fără să-i ofere măcar un sandwich și ei. Bă să-mi dau două palme… deja în capul meu erau tot felul de filme.

Citește și  Cât de bine cunoști istoria României?

În fine… termină asta de povestit și reușesc să o calmez. Am mai vorbit noi câteva zile până azi. Ce am observat eu la ea este că răspundea greu la mesaje, era foarte rece… și după cum puteți vedea și în acea imagine, trebuia să ne vedem mai3ne… Problema este că imediat după acel mesaj, au urmat altele în care am aflat că nu mai poate veni… că… nu știu ce.. și alte vrăjeli de genul… Oricum capac a pus următoarea fază… era pe facebook dar nu răspundea la mesajele de pe facebook.. Eu câine bătrân cum sunt.. și prost, mă apuc să-i scriu pe facebook… ,,ce faci puiut scump, nu ai chef să răspunzi și tu la mesajele alea de pe nr?,,.. La care ea.. ghiciți ce a zis? :)) Următoarea frază e epică. ,,ba da, dar nu pot acum că stau pe facebook.. le citesc când ies,,. Ce mă? Serios? Ești pe facebook și nu poți citi un amărât de mesaj? Îți bați joc de mine? :))) Direct block du-te dracu de pitica dracu ce ești :))

Nu regret că am cheltuit ceva bănuți cu ea.. A fost o nouă lecție pentru mine, în felul ăsta pot să îmi întăresc părerea despre terminatele din generația „21 🙂

Așa e moda.. Băieții care le fut, le bat, le vorbesc urât, le scot în oraș și le dă… nimic. Ăștia sunt buni. Dar da.. e bun și un fraier care să le mai facă poftele din când în când. Din propie experiență știu că karma e cea mai mare curvă pe care o poate cunoaște un om în viața asta.

Și da.. Asta a fost povestea pe scurt. A fost relație? Nici pe departe :))

Copii, să nu faceți ca mine 🙂

EDIT: PÂNĂ LA URMĂ AM REUȘIT SĂ MĂ VĂD CU EA. AM SĂ VĂ POVESTESC TOTUL ÎN ALT ARTICOL.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

  1. Mare dreptate ai ! M-am amuzat putin.

    Ceva asemanator am facut si eu, tot 5 € si ea tot fara iubit si fara net.
    Am vorbit cateva zile dupa care vad mare live pe facebook cu ea si cu inca o prietena…facea libe si vorbea la telefon cu „iubi”.

    Nu e vorba de bani, da-i dracu…e chestia ca ai dreptate cu privire la ce ai spus in incheiere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.