Nu vreau să fiu din nou tipul sentimental… dar uneori îmi vin în minte momente pe care aș dori să le trăiesc din nou. Aseară, din lipsă de ocupație, am zis să îmi fac puțin curat pe hdd-ul meu vechi si prăfuit. ,,Stergând praful,, prin fișierele de pe el, într-un folder bine ascuns dau peste… cutia cu amintiri. Mai exact, un fișier pe nume fifa 08.

De o dată o avalanșă de amintiri mă luase pe sus… îmi amintesc cu plăcere cum veneam după o zi de fotbal in curtea școlii, rupt de oboseală, mâncam repejor, făceam o baie, apoi intram la calculator pe yahoo messenger, dădeam ,,buzz,, celui mai bun prieten al meu si intram pe gamerange să jucăm fifa 08 în rețea. Eram campion pe sate la fifa 08, nimeni nu-mi făcea față. Țin minte că aveam un calculator atât de bun că trebuia să inchid tot din bară, inclusiv yahoo messengerul, ca să nu am ,,lag,,. Ce conta.. mergea fifa 08? Mergea. Mergea cs 1.6? Mergea. Mergea san andreas multiplayer? Mergea. Bine.. pe detalii low.. dar mergea. Cam atât jucam, pentru că acel hdd avea doar 50 gb spațiu de stocare.. pe el stătea un windows xp, fifa 08, cs 1.6, san andreas multiplayer, si… opera mini alături de câțiva viruși . Oricum, deja era plin… super plin. Dar ce conta… era distracție. Super distracție. Pierdeam ore intregi la calculator jucând fifa 08, băgam pariuri cu amicii.. Era viață. Apăruse fifa 2012, și eu tot 08 jucam.

Și cum ziceam.. vremurile sunt cu totul altele… timpul trece.. acum am un calculator ceva mai bun, duce fifa 19 lejer cu detalii pe high. Totuși din cauza acestor amintiri, m-am decis să instalez iar fifa 08, încă de la început am avut mici probleme până mi-am amintit cd keyul de instalare.. dar totul a mers super. Mi-am modificat sprintul pe w… si aia e. Am jucat doar un meci, imi ieșisem din mână. Așa că am zis să încerc gamerange, să văd dacă mai joacă cineva online. Am luat gamerange, am dat recuperare la cont.. și când ma loghez… îmi sare in ochi lista cu prietenii mei. Toți offline… Toți prietenii cu care jucam o dată seară de seară, astăzi erau offline… ce senzație ciudată

Citește și  Oare a revenit norocul?

Era pentru prima oară în viața mea, când lista de persoane de pe gamerange era… goală.

Selectez fifa 08 și caut camere disponibile…. din păcate erau doar 6 camere, 3 pline, iar în celelalte 3 nu puteam intra… deci.. ,,era,, fifa 08 a apus o dată cu yahoo messenger. Recunosc că îmi e dor să joc fifa 08 cu prietenii și să stau pe yahoo messenger o noapte întreagă, până spre dimineață. Să vorbesc cu fete… să caut id-uri pe google… să verific pe net dacă un id e pe invisible… să fac grupuri… să enervez lumea cu buzzuri unul după altul.

Acum, de când cu facebook si instagram, abia dacă poți să comunici cu cineva. Cică e site de socilizare, dar numai de socializat nu socializezi. Tot singur te simți printre atâtea opțiuni disponibile.

Pe yahoo nu aveai cum să te simți singur, puteai doar să… dai buzz… să suni video.. și să trimiți poze. Cel mai important? Socializai. Cu adevărat. Pierdeai nopți cu o persoană pe yahoo.. vorbeai ore întregi în continu fără să fii deranjat. Și totuși… Toți am renunțat la yahoo.. motiv pentru care a fost închis. De ce, abia după ce pierdem regretăm? E paradoxal… când încă mai exista yahoo, noi nu îl mai foloseam.

Aș putea să scriu la nesfârșit, dar poate am să fac asta in viitoarele articole. Eu am o vorbă ,,old but gold,,.

Voi ce amintiri aveți? Ați prins ,,era,, yahoo messengerului si fifa 07/08?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.