Mereu am crezut că ea e soarele și eu sunt luna, doar că în ultimul timp mi-am dat seama că relația noastră este mai mult ca o eclipsă,  indiferent ca e de soare sau lună. Din păcate ca orice eclipsă ține foarte puțin, se termină cand nu te aștepți. Astăzi a fost ultina eclipsă, una frumoasă care anunța clipe minunate ce puteau să urmeze, din păcate a luat sfârșit, diferența este că de data asta definitiv, fără ca măcar să aud un cuvânt frumos la despărțire din partea ei… Păcat, dar asta e, trebuie să mă adun și să îmi revin. Mereu am vrut să fiu pe primele locuri în viața ei, să fiu important pentru ea, să îmi zică secretele ei, să-i ofer un umăr pe care să plângă, din păcate se pare că dintre noi doi, eu eram problema.

Am simțit să scriu asta pentru că trec prin momente triste și vreau să las si această filă în urmă… Într-o zi când îmi voi reciti blogul să zâmbesc.

Asta a fost ziua de azi, trebuie să mă adun, și să văd ce voi face pe viitor. Câteva zile sunt foarte grele, dar cu timpul, voi deveni mai puternic decât am fost…

Dacă aveți iubit/ă  vorbiți orice… Chiar orice. Fără rețineri, fiți deschiși la orice subiect. Urmau discuții frumoase dacă nu era să mă supăr, dar asta e viața. Oricum, mi-a deschis pofta de viață și trebuie să mă gândesc serios ce fac.

Citește și  Ce timpuri și ce amintiri, totul cu un NOKIA.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Sunt un băiat timid, diferit de alți băieți, ciudat în felul meu și de foarte multe ori chiar copilăros.
Sunt un trecător prin acest labirint numit ,, viață,,, uneori mă lovesc de lacrimi, alteori de zâmbete.... Viața este făcută din momente, iar aici e locul unde le înșir, unde sunt liber să scriu și să mă descarc, cel puțin până în momentul în care ies din labirind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.