În fiecare an pentru o perioadă de câteva zile, marea majoritate a magazinelor anunță reduceri mari, bombă, reduceri care în anii trecuți au demonstrat că nu sunt chiar reduceri, de foarte multe ori prețul produselor fiind chiar mai mari decât înainte de Black Friday.

Schema e simplă, înainte de Black Friday, marea majoritate a magazinelor măresc pretul produselor ca mai apoi de Black Friday să îl scadă, rezultând marea reducere 😀 reducere care de cele mai multe ori aduce produsul la valoarea lui reală de vânzare.

Astăzi am să vă prezint o metodă prin care puteți evita țepele de Black Friday. Cred că e una din cele mai bune metode că să vă protejați de țepele din mediul online…

Partea economică este un factor important în zilele noastre, zile în care economia globală scârțâie, preturile cresc… Salariul rămâne la fel de junior cum a fost mereu, e timpul să ne schimbăm mult stilul de viață.

Aveți nevoie de Chrome, și de extensia add on pricy .


Extensia pricy in bara de extensii Chrome
Ce face Pricy pentru tine?
E greu să fii mereu la curent cu prețurile de pe piață – de aceea, Pricy monitorizează toate magazinele mari din România pentru tine. De la eMAG, Altex, evoMAG, PC Garage, F64, Flanco, CEL, Media Galaxy și până la alte peste 200 de magazine.
Oricând vrei să cumperi ceva, poți fi sigur că Pricy știe cel mai bun preț! Îți arătăm evoluția prețurilor, astfel încât tu sa iei întotdeauna cele mai bune decizii în procesul de cumpărare.
Nu ești mulțumit de cifrele pe care le vezi? Nicio problemă! Poți seta alertă de preț pentru produsele favorite – astfel, vei fi primul care află când ceea ce cauți este la promoție.

Citește și  Ce timpuri și ce amintiri, totul cu un NOKIA.

Alternative
Atunci când vrei să cumperi ceva, e bine să ai alternative – de aceea, îți oferim o multitudine de opțiuni, de la sute de magazine din țară. Exact același produs, mai multe posibilități de achiziționare.
În plus, le ordonăm în funcție de preț – astfel încât tu să știi oricând că ai profitat de cea mai bună ofertă de pe piață!

Istoric pret

  • Îți oferim opțiunea să verifici istoricul prețurilor – astfel, vezi în ce perioade a fost redus sau scumpit ceea ce cauți. Avem produse pentru care cunoaștem istoricul prețurilor încă din 2012!
  • Caută acum produsele tale preferate și vezi cum s-au modificat, în timp, prețurile lor.

Produse similare
Dacă ceea ce cauți nu mai este disponibil, fii fără griji – căutăm produsele similare acestuia, astfel încât tu să poți opta pentru alternativa potrivită dorințelor tale.

Reduceri

  • Îți arătăm cele mai bune reduceri de la magazinul curent, la orice categorie de interes pentru tine!

Extensia poate fi descărcată de AICI

Mai jos vă las un tutorial video despre modul în care se instalează și toate detaliile de care aveți nevoie.

Voi ați luat țeapă de pe marile magazine? Ce doriți să vă luați anul ăsta?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

3 comentarii

  1. Black Friday-ul in Romania oricum este o mare țeapă…însă trebuie urmărite preturile la produsele dorite din timp…măcar să nu le cumpărăm mai scump decât erau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.