Hei, știu, am zis că va mai trece ceva timp până voi scrie din nou, dar simt nevoia să scriu, chiar simt nevoia asta.

Am pierdut încă o noapte, dar sincer cred că e prima noapte pe care chiar am pierdut-o cu un rost… sau cel puțin așa cred.

E 5 dimineața când scriu asta, am mici insomnii și un somn de abia văd să tastez, dar eu nu mă lăs, eu nu mă lăs până nu înșir aici câteva rânduri… Câteva idei.

Astăzi vreau să discutăm despre decizii, ce sunt ele și cum le văd eu. Partea bună și partea rea.

Deciziile sunt niște alegeri, alegeri care îți pot schimba viața mai puțin sau mai mult, depinde de alegerile pe care le faci. De ce sunt așa importante? Păi de ele depind totul.. O alegere te poate distruge pe viață sau îți poate face viața mai frumoasă. În noaptea asta de exemplu am ales să mă plimb câteva ore ca nebunul pe afară, să stau să privesc la stele și să observ cerul… Când am făcut ultima oară asta? Nici nu mai știu. Cum îmi va schimba alegerea asta viața? Păi probabil voi răci, voi sta câteva zile în casă, mai puțin luni când am ultimele două ore pe mașină. Dracu m-a pus să ies afară. Nu, nu dracu m-a pus. Eu am fost ăla care a ales asta.

Bun, unde vreau să ajung cu asta? Păi sunt alegeri bune și alegeri mai puțin bune, cea mai proastă parte la alegeri este că uneori implicăm și alte persoane în alegerile noastre, le influențăm viața fără să ne dăm seama… Au trecut cam 2 – 3 ani de când am avut ultimul sărut… ce viață. Am stat 6 ani după o fată ca la final să îmi vorbească foarte ciudat.. dar e normal. Nu mai e de foarte mult timp fata de care m-am îndrăgostit eu. Mi-a cam luat ceva timp să realizez asta.

Citește și  Mi-am spart display-ul. Se merită să îl schimb?

Acum am alte planuri, în februarie vine Valentine’s day.. După cum știți mie an de an mi s-a intamplat ceva straniu în ziua asta… Anul ăsta vreau să fie diferit, și cum nu mai am pe cine aștepta, voi lua o fată de pe marginea drumului si voi petrece cu ea o zi și o noapte… fix ca in povești. Nu ca în povești, dar chiar vreau să petrec ziua cu o fată, fie ea și centuristă. Sper acum să nu iau o boală ceva, nici nu îmi vine a crede că ajung să fac asta, dar, altceva nu îmi rămâne de ales și mă agăț de ce pot și eu.

Iau câteva sute de euro, vre-o 300 – 400 și văd ce fac. Deja am vorbit cu un amic să îmi caute una, până în 22 de ani, și dacă nu e pănăramă mare e și mai bine… defapt ce zic eu aici :))) normal că va fi. Dar cu-i pasă.

În rest alte planuri nu am, vreau mâine, adică azi când mă trezesc să mă plimb puțin apoi să mă hotărăsc dacă mă pun să mai învăț pentru carnet sau nu… Acum trebuia să fiu maestru în chestionare… dar mă cam bate… rău de tot. Vom vedea ce va fi. Asta e, dacă mi-am dedicat atâția ani din viață fetei pe care am iubit-o. Oricum, nu o judec. Au fost alegerile ei. Eu acum le iau pe ale mele.

Aș mai adăuga câte ceva dar prefer să mă pun la somn. Trebuie să mă odihnesc pentru că de astăzi totul va fi diferit. Sunt cel mai putrnic om pe care l-a văzut cineva în viața asta. Să te feresti de oamenii care nu mai au nimic de pierdut, acei oameni sunt cei mai puternici. Eu nu mai am ce pierde… Poate doar viața pe care oricum într-o zi o voi pierde.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.