Vreți să fiți recuperezi contul de facebook dar nu mai ai acces la e-mail/parola ori ele au fost modificate? Se poate recupera, e anevoios dar merge.

Recent am fost contactat pe Facebook de o fostă amică din trecut, care și-a pierdut accesul la contul de Facebook. Cineva a profitat de naivitatea ei și a reușit să intre în posesia contului. Știi acele mesaje trimise în limba română de anumite persoane din lista ta de prieteni, unde ți se spune că cineva i-a spart contul și că Facebook te-a recomandat pe tine să-i dai lui un cod? Ei bine, ea a căzut în această capcană și a oferit codul, care de fapt este un cod pentru resetarea parolei. În cazul ei, niciuna din variantele pentru recuperarea parolei nu a funcționat, e-mailul a fost schimbat, numărul de telefon la fel, efectiv pierduse orice speranță că mai poate să-și recupereze contul. Soluția este destul de simplă, dar durează puțin.
Bun, să discutăm despre cum a reușit să-și recupereze contul de Facebook.
Ea mi-a dat mesaj și mi-a povestit tot ce s-a întâmplat. Următorul pas a fost să deschid un ticket cu asistența Facebook. Pentru cine nu știe, da, poți intra live să discuți cu Facebook, dar doar cei care au pagini pot face asta. În teorie, Facebook Business este pentru afaceri, dar se ocupă și de conturile pierdute.
La 30 de minute după ce am deschis ticketul, am primit un răspuns standard, în care mi se prezentau metodele de recuperare ale contului ei. Logic, nu au mers, așa că i-am rugat să facă recuperarea cu ajutorul actului de identitate. Asta a mers. După ce au primit poza cu actul de identitate, a primit un e-mail cu sesiunea de resetare a contului, unde a putut să-și reseteze toate datele de conectare.
Acum, să vă arăt pe scurt ce să faci. Tu trebuie să accesezi secțiunea „Facebook Help Centre”, accesând ACEST LINK apoi să dai click pe „Get Started”.

Citește și  Primele ore pe masina...

Atenție, să fii logat la un profil de Facebook care are și pagină creată. Atât, asta e tot. Faci un ticket și le explici problema. În engleză. Adică, dacă deschizi ticketul de la un prieten, le explici că ești un prieten care vrea să-și ajuți prietenul care și-a pierdut accesul la Facebook. Merge garantat, doar că durează câteva zile, și e destul de anevoioasă procedura. Dar dacă vrei să-ți recuperezi contul, merită să îți bați capul până reușești.

Voi ce probleme ați mai avut? Ați reușit să vă recuperați contul prin alte metode decât cele clasice de identificare și resetare? Dacă aveți întrebări aștept le în rubrica de comentarii

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.