E dimineață, ora 4, când scriu aceste rânduri. De când cu starea lor de urgență, am și uitat noțiunea timpului.. și nu, nu pentru că îmi e teamă de un virus, îmi e teamă de amenzi pentru că sunt un om de rând în România, nu sunt bogat… Și cu toate astea azi am ieșit puțin pe afară, in exteriorul curții, fără foaie, fără masca aia enervantă care îmi taie respirația. Am riscat să ies pentru că o iau razna închis, libertatea este cel mai de preț lucru pe care îl are un om, acum nici pe asta nu o mai avem? Zici că suntem la închisoare chiar dacă inchisoarea sună mult mai bine. Ia gândiți-vă cum sună, cu mai mulți amici în cameră, un televizor în cameră, mâncare pe gratis, o oră în care poți să ieși și să te plimbi la plimbător… Sună bine ă? În fine, am ieșit.. și abia azi am observat că primăvara e pe terminate.. serios? Cred că am clipit și am ratat câteva momente din viața care e și așa scurtă, momente care au trecut enorm de greu și repede în același timp. Poate că nu murim fizic, dar murim sufletește, psihic… M-am uitat pe facebook în amintiri și îmi aduc aminte că acum 3 ani în urmă adică în 2017 Românii mei minunați se luptau cu o vreme severă care a rupt copaci și stâlpi de electricitate. Țin minte că am stat fără curent două zile și am zis că mai rău de atât nu poate fi. Îmi retrag tot ce am zis… E o prostie să crezi că viața online poate înlocui offline-ul. E bine să fie o balanță. Balanță care acum nu e. Virusul ăsta mi-a cam dat totul peste, și cu tristețe constat că am pierdut o primăvară în casă, pe net, și prin curte.

Citește și  Tu stai in carantina?

Acum, vă pun vouă o întrebare grea… Voi ce ați făcut primăvară asta?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

  1. În perioada asta mi-am reluat și eu obiceiurile de acum câțiva ani în urmă, deloc sănătoase. Muncesc noaptea pentru că este liniște și nu este nimic care să mă atragă în curte, iar ziua o pierd aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.