Sunt nebun, asta știe toată… Când e vorba să fiu serios, sunt. Dar in rest, sunt și puțin sărit. Norocul meu este că am un vecin la fel de sărit ca mine.

Acum câteva zile mă plimbam prin Bârlad, tocmai scăpasem de la orele de pe mașină și am zis să mă relaxez puțin. Unde în altă parte decât la chinezi? Ador magazinele astea, numai porcării la preț mic, și în plus de asta ca bonus te poti râde de limba lor. Pe mine mă amuză sincer, zici că sunt niște găini bete.

Bun, și cum mă plimbam eu pe acolo, îmi sar în ochi niște tuburi de vopsea, cică universale… hmm.. ce grafitty imi iese cu astea, zic eu în gând :)))

Iau două tuburi, pe unul scria ,,roșu,, cu capac maro, pe altul scria ,,roz,, cu capac roșu.

Ajung la casa de marcat, era o chinezoaica mică de statură, zic ,,Astea două, noroc de etichetă doamnă, capacele astea te cam induc în eroare,,.

Se uită aia la mine, zâmbește ușor și îmi pune sprayurile intr-o pungă. Plec bucuros, ajung acasă imi iau vecinu și zic ,,no hai să le testăm, oricum am o idee, o să mergem la țară, în fostul sat dacă vrei tu desigur, să grafăm liniștiți, dacă vrei…,, se uită ăla la mine, dă din cap afirmativ știind că sunt cam sărit de pe fix. Nu am toate țiglele pe casă.

Mergem într-un loc să le testăm, luăm întâi pe ăla cu etichetă roșie și capac negru… Când pulverizăm ghiciți ce? Era maro. Nu era roșu. Wtf, ce e asta? Zic să îl lasăm așa un timp poate până se usucă are culoarea asta… :))

De unde, era negru și negru a rămas. Muream de nervi, dar, oarecum mă așteptam, sunt mai ghinionist din fire. Îl desfac pe ăla roz cu capac roșu si pulverizez… Rămân uimit, nu era roz, era roșu. Bă, au incurcat chinezii etichetele cred :)))

No, până la urmă facem niște forme de inime eșuate pe niște pereți la o cladire părăsită și plecăm acasă. Vine wekeendul când mă dau jos din pat și direct la acel amic merg, îl iau de o aripă și plecăm spre țară… un sătuc situat la câțiva km de oraș, sătuc unde am avut cele mai multe amintiri.

Citește și  Zile bune, zile rele

Ajungem acolo, îi prezint câteva locuri, terenul de fotbal etc, mergem unde era locul meu si al fostei, la o fântână, câte amintiri îmi reveneau în minte… Mă opresc și zic ,,hai că eu fac aici o inimă și trec data noastră, chiar dacă nu mai sunt cu ea, va rămâne o amintire măcar pentru mine,,.

Scot tubul roșu, mă rog ăla roz care scuipa roșu încerc să grafez inima dar în zadar. Nu vroia sa iasă nimic din el, era caput. ,,Bă poate e frig,, zic eu, imi dau geaca jos și îl bag direct pe piele sub haine, mă mai plimb 10 minute pentru că eram și eu înghețat și mă întorc iar la fântâna aia… Dau să grafez.. același rezultat. No, hai acasă, o luăm pe jos că mai avem 2 ore până la autobuz. Ne punem în mișcare și la iesire din sat îmi vine ideea ,,Bă dar ăla negru oare la fel face?,, găsim o cabană si pulverizez. Era perfect, mergea bine, stropea bine :))

No, hai înapoi. Mă întorc in acel loc, trag o inimă repede, pun data și plecăm spre casă iar. La ieșire din sat, imi vine în minte, să scriu pe cabana unde asteptau toți autobuzul, alintul fostei. Logic, cu spray negru că roșul nu mai mergea.

Reușesc să scriu literele dar când să le modelez se termină sprayul. Dar măcar am facut ceva :))

Am parcurs in acea zi 17 km pe jos, pentru că am venit acasă pe jos. Ce minte pot să am. Toate astea pentru un grafitty :)) Și cât ghinion, măcar dacă scriam cu roșu.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.