Skip to content

De ce nu se va ieftini benzina?

Încă de la început vreau să spun că în acest articol doar îmi exprim părerea despre nebunia cu prețurile la combustibil din ultimul timp.

De ce nu se va ieftini benzina? Pentru că…. E simplu. Zi-mi un singur lucru la care în ultima vreme a scăzut prețul. Doar un lucru? Parlamentarii, și nu numai au găsit o breșă, combustibilul, pentru firme și nu numai e fix ca aerul pentru noi, de ce să îl ieftinească? Aaaa… Da, poate din cauza protestelor foarte dure în care lumea alimentează cu 50 de bani, timp de câteva ore, apoi înainte să plece acasă își fac plinul aruncând câteva sute de lei. Wow, ce protest. Soluția? Un protest adevărat. Ce ar fi să lăsăm mașină și comoditatea toți, și să mergem mai des cu transportul în comun… Sau mai simplu, cu bicicleta. Bicicleta e moartea guvernului. Știu, e greu să te miști până la locul de muncă, folosind bicicleta. Mă uit la mine, am ajuns de la 45 kg la 76, noroc că am decis să alimentez mai puțin de la pompe și să folosesc un alt combustibil, sănătos, pe nume apa. Merg cu bicicleta tot mai mult, și se cunoaște. Pe lângă că economisesc bani, simt cum înviu, e sănătate curată, vă garantez eu.

Protestele de genul? Nu, nu sunt o soluție. Voi ce soluție vedeți pentru a ieși din situația actuală? Comoditatea costă, costă din ce in ce mai mult. Atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al sănătății. Devenim tot mai leneși, nu e bine.

Citește și  Sertarele vieții 

One Comment

  1. Eu as fi dat banii astia in zonele critice, iar pentru marea masa de oameni as fi lasat-o asa si promovat cat mai mult mersul alternativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.