Skip to content

M-am portat la Digi

In nebunia mea, zilele trecute am decis să testez rețeaua digi. Știu, un om normal ar merge până în shop la ei și ar achiziționa un sim prepay pentru test. Un om ca mine, ar intra în legătură cu ei și ar cere cel mai mic abonament posibil plus informațiile referitoare la modul de reziliere și taxe ascunse.

Simplu, am optat pentru abonamentul de 2 euro pe 1 an, cu reducere de 50% în primele 4 luni de zile la portare. Taxa de reziliere înainte de 12 luni fiind de 50 lei… Nu se merită, după o mică socoteala ar veni 4 euro pe 4 luni, plus 16 euro pe celelalte 8 luni, total 20 euro pe an. Pentru așa o sumă, am zis că nu se merită să reziliez. Trecând peste asta să vă spun experiența mea cu digi, și de ce am ales digi.

În zona mea, de foarte mult timp, digi au acoperire 4g. Când cauți la rețele apare ,,digi,, mai ales in zonele pe care le tranzitez, în special la sate. Eu locuiesc in Murgeni, județul Vaslui, dar merg des si prin satele de langa, cum ar fi Cîrja, Rai, Țuțcani, Blăgesți, Sărățeni, Mălușteni etc

Așa că după un mic timp de gândire am intrat pe website-ul celor de la digi si am optat pentru cel mai mic abonament posibil. 2 euro pe luna, redus 4 luni la 1 euro. Pentru acești 2 euro primesc 200 de minute naționale, nelimitat in retea, plus internet nelimitat, primii 50 gb la viteză maximă.

Fără mari așteptări, am portat un număr de lycamobile, și am asteptat.

Citește și  Sunt egoist și las :)

Pe data de 23 am plasat comanda, pe data de 25 am fost sunat de ei, iar pe 26 mi-a sosit prin curier simul cu un numar provizoriu. Foarte promți!

Acum să trecem și la calitatea rețelei.

În Murgeni, pot zice că pe speedtest viteza urcă pe la 60 mbps, sunt foarte multumit. Problema e prin sate, unde chiar daca e acoperire, viteza este destul de mică, cam 2 mbps, 6 mbps, depinde.. dar în general destul de mică. Totuși, chiar dacă viteza nu e printre cele mai bune în unele sate, rețeaua tot e sprintenă. Pe orange cu 4g plus, paginile si navigarea este mult mai greoaie decât la digi care chiar dacă e viteza mică, paginile zburdă :).

Voi aveți abonament la digi, cum e acoperirea la voi? Eu per total, sunt mulțumit de ei, singura mea nedumerire e… Ce fel de minute internaționale au ăștia în oferta? Am ceva minute spre europa, dar numai spre unele rețele… E tare ciudat chestia asta. Oricum pentru până in 10 lei pe lună, eu zic că merită. Renunți la o bere și o cola pe luna, dar ai abonament la digi. Nu știi când o să îți prindă bine. P.S. dacă ai telefon 5g, digi mai oferă bonus 30 de gb la viteză maximă. Total 80 gb la viteză maximă 🙂 eu zic ca e foarte bine

11 Comments

 1. E bine. Cică momentan Digi bagă fibră cu net pe la sate, iar în etapa a doua o să îmbunătățească și Digi Mobilul.

  P.S: Cine-i căpălosul de pe Facebook Messenger de l-ai prins în captura de ecran?

  • Hehe, nu eram pe faza ca apari in ss. Esti multumit de digi inca? Mie imi e teama sa nu mute antele, pe softpedia forum se zvoneste ca muta des antenele… Sper sa nu o faca, la mine in zona merge mult prea bine.

   • Da, sunt mulțumit. Momentan nu prea au abonați în zona asta, de aici și interesul mai scăzut privind acoperirea.

 2. Au semnal bun cam prin toate zonele, chair și prin satele unde alte rețele nu au

 3. N-ar ajunge cu semnalul și la mine la țară, că imediat aș trece la ei.

  Se zice că taxele de reziliere sunt ilegale, totuși.

  • 50 de lei e taxa de reziliere daca se face timpuriu. Adica inainte sa expire contractul.
   P.S. cei care se plâng că taxele sunt mari, e din cauza ca au luat la abonament telefon mobil. Atunci da, sunt alte clauze, alte taxe… Etc. Daca nu iti iei telefon mobil la abonament, e doar 50 de lei taxa de reziliere.

 4. am abonament la ei de vreo 4 ani. Mă declar mulțumit, nu mi-au făcut probleme de-a lungul timpului. Singura problemă ar fi cu semnalul, am mers în unele locuri în care cei cu Orange stăteau bine-mersi pe net, iar eu nu aveam semnal nici de un apel.

  • Salut. Recent? Reteaua se imbunatateste constant 😉 Sincer, mi se pare ca la acoperire sta muult mai bine ca Vodafone. Cel puțin, părerea mea personala pe zona Moldovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.