În primă fază nu am vrut să scriu acest articol. Chiar dacă folosesc Orange de peste 10 ani, trebuie să  recunosc că cei de la Digi fac o treabă bună, in zona mea au acoperire foarte bună, doar 3g desigur, iar prețul este unul foarte mic. Pot să zic că au reușit să se extindă în doar un an, cât alții în 10.

Acum un an, am observat că la căutarea rețelelor disponibile în zonă apărea și Digi, așa că am trimis un e-mail să mă lămurească dacă am semnal… Până acum câteva zile nici un răspuns, trecuse deja un an și aflasem între timp că există semnal bun în zonă, dar sincer nu am plecat de la Orange, ținând cont că momentan am tot ce-mi trebuie aici, nu mai zic de 4g care e chiar foarte bun.

Cum spuneam, deschid căsuța de e-mail acum câteva zile să văd ce ,,spam,, îmi mai vine, când ghici ce? Cei de la Digi, îmi răspunse la e-mailul trimis de mine acum 1 an. 

Sincer, eu dacă lucram la ei, nici nu mai răspundeam după un an din bun simț. Acum, stau și mă întreb, oare să mă bucur că până la urmă  au răspuns  chiar dacă a trecut un an, sau să  plâng că le-au luat un an sa răspundă la un e-mail?

Nu de alta dar zilele astea aș vrea să îmi iau antenă tv de la ei, au ofertă bunicică, dar recunosc că pun pe o balanță… 1 an să răspunzi la un e-mail.. oare instalarea cât o  să dureze?

Citește și  Zambeste si mergi mai departe

Eu uneori, cred, că la capătul celălalt de fir când comunic cu un reprezentat la unei firme de genu, cred că stă o duduie care își soarbe cafeaua, iar singurul sfat pe care îl dă este ,,închide și redeschide telefonul,, de parcă asta ar rezolva totul. Aici nu mă refer doar la operatorii de la Digi… ci în general.

Trebuie să recunosc că e comică întâmplarea iar dacă ești un tip care gustă umorul simplu atunci sigur nu ai de ce să te superi după această întâmplare.

Nu e un ,,hate,, la adresa Digi. Chiar fac o treabă bună, datorită lor și ceilalți operatori au redus costurile și au băgat mai multe beneficii in ofertă. Plus că dacă Digi o ține așa cu extinderea acoperirii în scurt timp va avea aproape peste tot semnal 😀

Voi, cum ați reacționa dacă ați primii răspuns la o întrebare după un an?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.