Nu am mai scris de ceva timp pe blog, nu am uitat de el, dar, am fost plecat intr-o mică vacanță și am zis să mă detașez puțin de blogging. Acum, mi-am făcut timp să scriu acest articol pentru că e pățania mea de ieri noapte… O noapte nedormită, plină de nervi.

Eu am un Samsung galaxy a5 varianta 2015, un telefon destul de bun și în zilele noastre… Adică, e ok. Defapt, era ok până ieri noapte pe la ora 1 când din senin îmi apare pe ecran un scris mare pe care să îl vadă tot chiorul ,,cartela sim a fost scoasă,, iar dedesupt opțiunea de restart. Bun, dau restart.. Și. .. aștept. Uneori mai pățeam asta. După restart îmi apare semnalul.. zic bun, să sun pe cineva chiar dacă  e 1 noaptea. Mă uit în agendă, apelez, și după  două tonuri se inchide brusc apelul.. Mă uit pe ecran.. același lucru, ,,cartela sim a fost scoasă,,.. care e logica? O scot in timpul apelului? Îmi dau seama imediat că problema e destul de serioasă, așa că mă pun pe scaun la pc și intru pe internet să caut o soluție,  doar nu sunt primul de pe planetă care pățește asta… deschid ,,opera,, dar când să intru pe google… nu merge netul. Frumos, care erau șansele să nu meargă nici telefonul, nici internetul în aceeași noapte!?

Sunt învățat să am ghinion, așa că  mi-am zis ,,ori la bal, ori la spital,, ori îl fac să primească cartela, ori îl stric de tot.

Scot lăcașul și încerc să îl îndrept, problema era că e confecționat dintr-un material păcătos care se ondulează mai ceva ca ,,târfa la p**ă,,… efectiv muream de nervi, era ora 2 – 3 noaptea și eu mă chinuiam cu un ,,sertar,, de la telefon.

Citește și  Corupția, problema ta și a mea. Problema noastră ca popor.

După  o oră de chin, mi-a venit ideea să bag cartela împreună cu o bucată de carton să văd dacă merge. Și… a mers. Dar stătea ca naiba bucata aia de carton care ieșea în afară. Atunci, îmi vine ideea salvatoare, tai sertarul ăla în două, și pun cartela în el apoi o agăț cumva, băgând o bucățică de la sertar în sim. O pun în telefon și MERGE…. Acum scriu de pe telefon și văd că nu mai am probleme. Sunt curios, când voi scoate cartela din telefon cum voi face. M-am uitat pe net un sertar de ăla ajunge si la 50 de lei.. Bă frate, 50 lei pentru o bucățică mică de metal/plastic?! Really?!

Nu înțeleg de ce noile modele de telefoane au cartela tip sertar pe părți, baterie care nu e detașabilă… încep să mă scârbesc de tipul asta de telefon și parcă văd că mă orientez spre o chinezărie cu capac detașabil.

Asta e povestea mea pe scurt cu acest ,,sertar,, pentru sim. Voi aveți probleme cu așa ceva? Cert e că am pierdut o noapte încercând să găsesc o rezolvare a problemei… rezolvări sunt, dar pe riscul tău.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.