Îmi amintesc primul sărut, e amuzant, îmi amintesc câte emoții am avut.

Astăzi după câteva ore de fotbal mi-am amintit că nu am mai scris de ceva vreme pe blog. Nu am murit, trăiesc, sunt sănătos și fac ce simt.

Mi-am aruncat privirea la dată și am văzut ca suntem pe 16 iulie… e o simplă dată, dar, dacă  derulez cu 4 ani în urmă, e ceva mai mult decât atât. Era data în care mă gândeam la primul sărut, sărut planificat normal pe data de 23 :)) Deh, eram tipul romantic și am impresia că pe 23 e ziua de naștere a fostei.. Defapt da, pe 23 este 😀 Acum are legătură de ce vroiam să-i ofer primul meu sărut din viața mea. Culmea a fost că nu am mai avut răbdare și ne-am sărutat pe 17 – 07 – 2013. Minunată dată pentru mine 😀 E ziua în care am jurat cu buzele că o iubesc enorm de mult. Pe atunci o iubeam mult și sincer să fiu această iubire nebună a ținut câțiva ani… Dar cum totul e trecător, și iubirea asta a murit în timp.. Ea nu m-a iubit nici odată, deci la ea nu a avut ce să moară, la mine e mai nasol că am pierdut timp, în speranța că voi fi alesul :)) A trecut ani buni până să realizez că  e ,,finish,, relația mea cu ea… 

Dar sincer nu trebuie să regret, am învățat câteva lecții dure predate de către  ea, lecții care pe viitor probabil mă vor ajuta. 

Chiar am dorit de ceva vreme să scriu asta, dar astăzi fiind obosit de la fotbal am zis să acord ceva timp și blogului pentru a scrie… 

Citește și  Simtim si noi ceva?

Nu mă întrebați detalii, nu le mai țin minte prea bine și decât să mint, mai bine o las așa :)))

Și totuși nu ar trebui să conteze, până la urmă a fost primul meu sărut, nu al ei, nu al vostru. Doar al meu 🙂 Asta înseamnă să fii un tip romantic. Și nu sunt egoist, deloc, habar nu am dacă am fost primul pe care l-a sărutat… De aceea zic că a fost sărutul meu. Știu sigur că pe această dată am sarutat-o prima oară. 

17 – 07 – 2013, o amintire frumoasă!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.