fete

11 Ocotmbrie este o zi de toamnă ca orice altă zi din luna asta.. cel puțin așa am crezut și eu până astăzi. Ei bine, 11 Octombrie este ,,ziua internațională a tinerelor fete,,. Deci dacă ești fată, eu îți doresc ..la mulți ani,,. Normal această zi a fetelor este bazată pe  drepturile femeilor, în nici-un caz nu are legătură cu 8 Martie sau cu alte datini destinate sexului frumos. Oricum dacă ești băiat sunt sigur că nu ai nevoie de o zi anume pentru a realiza că o femeie este egală bărbatului. Ba mai mult, femeile trebuie respectate pentru că o femeie ți-a dat viață, ele poartă viața pe pământ, este prima voce pe care o auzi încă din pântece iar mai presus de toate o femeie (fată) te-a făcut să simți fluturi în stomac, să iubești și să visezi. Sincer nu știu cum ar fi viața pe pământ fără ele, dar cu siguranță ar fi una tristă și lipsită de zâmbete. Eu respect fetele, știu cât de importante sunt în viața unui băiat cât și în societatea de zi cu zi.

stalk

Fetele sunt mult mai luptătoare decât băieții, pot afirma acest lucru cu mâna pe inimă. Cunosc femei care au copilărit în orfelinate, au muncit, și-au întemeiat o familie, au fost părăsite și totuși și-au crescut singure copii. Câți băieți ar fi in stare de acest lucru? Da, știu, sunt și fete rele, dar eu aici vorbesc despre acele fete care merită totul! Și când spun totul mă refer la iubire, protecție și repesct, tot ce are un băiat mai bun de oferit!

Citește și  Primele zile blânde cu soare

39880859-368-k687942

Și eu am iubit o fată cândva și știu că mereu spun acest lucru. Relația cu ea a ținut 3 ani, dar amintirea ei va dura o viață. Ea a fost fata lângă care am învățat să râd, să plâng, lângă ea am învățat ce este iubirea. Cu ea am trăit cele mai frumoase clipe din viața mea.

Știu că pare un clișeu însă așa sunt majoritatea poveștilor de iubire. Să iubești o fată este un dar pe care toți îl avem undeva în noi, dar pe care din păcate puțini îl apreciază.

Deci dacă ai o prietenă strângeo în brațe și mulțumeștei pentru că face parte din viața ta… în fiecare zi! Eu așa aș face. Doar iubeșteo și atât, nu incerca să o înțelegi fiindcă o vei pierde atât pe ea cât și pe tine. Iubește-o în fiecare zi, respecto și fă-o fericită, fă-o universul tău și atunci vei fi cel mai fericit!!!!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.