Încă de când eram doar de o șchioapă mi-au plăcut foarte multe casele în stil rustic, făcute din materiale ieftine și sigure. Știți voi, acele seri de vară când te aduni cu cei mai buni prieteni la grătar, alături de un sistem bun în care să urle muzica… Un grătar, o bere, seara, e timpul perfect… Însă, cum se poate acest lucru, fără o casă perfectă și ieftină? Au trecut timpurile în care ne chinuiam să facem cărămizi pentru a ridica pereții la o casă de la zero, era nevoie de mult efort, bani mulți și o mână de oameni puternici. Astăzi avem materiale de constructie ieftine si bune, de exemplu tabla Lindab care este perfectă pentru acoperișul oricărei case, indiferent ca este o cabana de lemn. 

Aseară am fost la o cabană, și  a plouat, a fost o plăcere să ascult picăturile de ploaie cum se lovesc de tablă… Romantic, nu? Sincer chiar stă bine acest acoperiș la o cabană fabricată din lemn și izolată cu polistiren, adică scârț, așa cum se zice în popor și  în general pe la sate. Scârț, nescârț, cabana asta a fost mai ieftină decât casa mea, și mult mai simplă și atrăgătoare. Sincer, e un stil nou, nu există limite, imaginație să fie.

Cu această tablă pentru acoperiș și cu această izolare câteva din probleme sunt eliminate. Mai rămâne să optezi tu pentru alte materiale, asta depinde de tine.

Oricum, vă spun eu, o cabană, vara alături de amicii tăi sau de persoana iubită, este cea mai bună alegere pe care o poți face. Și  acum că tot vine vara, mă gândesc serios să mă ocup de renovări, astfel voi opta cu siguranță și eu pe materiale gata fabricate, luate din Depozit-Online direct la mine acasă. Totul e să am parte de inspirație.  Cu bani puțini pot face o treabă bună.

Citește și  Salvează fișiere importante în cloud

Voi vă apucați de renovări în vara asta?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.