ziciudate

Astăzi a fost o zi destul de grea, cu mult prea multe evenimente. Sunt unele zile în care pur și simplu nu se întâmplă nimic notabil, dar cu toate astea recunosc că ultima săptămână a fost tare ciudată, plină de lucruri la care nu mă așteptam.

simplazi2

Săptămâna asta am avut prima întâlnire cu o fată, o primă întâlnire după luni în care nici nu am îndrăznit să mă gândesc la o fată… Ce a urmat după întâlnire a fost chiar o surpriză, acea amică ma plăcut și mi-a făcut un cadou minunat, a scris pe o coală A4 numele meu, o inimă, apoi a pus trandafirul primit de la mine pe foaie iar în colț a scris data când ne-am văzut. A fost un gest frumos, iar pentru prima dată în viața asta am simțit cu adevărat că o fată ține la mine. Vă dați seama, am avut 3 ani de relație cu o fată care se ascundea mereu… Oricum, vreau să-i mulțumesc pentru gestul făcut, mai ales că a fost public punând poza pe facebook 🙂 .  Din păcate nu vreau relații, am ieșit foarte șifonat din fosta relație și nu mai vreau. Astăzi se pare că a înțeles lucrul ăsta și am decis să vorbim ca amici, dacă se va putea măcar așa.. Dacă nu, se va ajunge la block.

ziciudata3

Că tot veni vorba de relații, o altă amică și-a cam bătut joc de fostul ei prieten.. Eu i-am zis că într-o zi va regreta iar ziua aia a venit mai repede decât mă așteptam, chiar astăzi. În final acel băiat nu a mai iertato și uite așa sa terminat o poveste frumoasă de dragoste care a durat 1 an.. O poveste de dragoste în care un băiat a iubit, a suferit, a iertat și în final a reușit să treacă peste tot. A fost o despărțire urâtă cum era de așteptat. Câte despărțiri sunt frumoase? Puține spre niciuna :))

ziciudata4

Că tot veni vorba de relații, am început să vorbesc din nou cu fosta.. Da, fata aia minunată despre care am tot scris pe aici, fata care ma cucerit cândva prin simplitatea și prin felul ei unic și minunat de a fi, fata în care am avut cea mai mare încredere la început, acea fată lângă care am învățat să ofer, lângă care am devenit băiatul care sunt acum :)… și nu săriți cu gura că vorbim ca amici și doar atât. Am aflat că e foarte bine, iubită, fericită și respectată. Mă bucur enorm pentru ea, merită tot ce e mai bun pe lume. Am încercat să nu-i reproșez trecutul pentru că oricum nu ar fi avut rost… și nici nu ar fi contat. La ce bun? Ar fi contat? Nu! Într-o relație de amiciție nu contează trecutul. Cel puțin e o adevărată provocare să vorbești după 8 luni cu fosta, chiar dacă tu știi tot ce ți-a făcut în tot acești ani. Dar de ce nu? O viață avem și nu vreau să o pierd stând supărat pe cineva 🙂 Mai ales pe persoana care in viața ei am făcut și eu 1% parte 🙂

Citește și  Sunt egoist și las :)

ziciudata5

Tot azi au apărut și admiratoarele cu conturi fake, probabil persoane care nu au ce face cu timpul lor liber :)) Tot astăzi am luat decizia ca în lunile ce urmează să închiriez o garsonieră într-un orășel vecin și să îmi văd de viață acolo urmând un curs.. Ideea să plec de aici o am de mult timp. Era fain să fi avut iubită și să mă fi mutat alături de ea. Cum sună? Ciudat rău :)) Ar fi trebuit să mă trezesc dimineața și să-i pregătesc micul dejun.

Astăzi am luat decizia ca săptămâna viitoare să îmi iau un telefon nou cu toate că parcă banii ăia aș vrea să-i folosesc la altceva… Dar la ce? În lipsă de idei doar la asta m-am gândit,

În concluzie tocmai ați citit o filă din jurnalul meu online :)) Astăzi a fost o zi ciudată, mi-am dat seama de multe lucruri despre mine.. Sunt mai rece, mai indiferent, mai zâmbitor, sunt altfel… Oricum am planuri de rezervă în caz  că inima mea o va lua razna. Nu prea îmi mai expun trăirile  în ultimul timp, dar am  să scriu totuși asta…. Sunt în continuare  același om sufletist care și-ar da vița oricând pentru persoana iubită.. sau băiatul care visează la o familie…

Tot ce pot să vă zic la final ca sfat este să nu mințiți, să nu vă bateți joc de persoana iubită și mai ales să nu o înșelați… Renunțați la orgolii. Pentru acea amică care știu că îmi va citi articolul, ca sfat pot să-i zic să privească în față și să meargă mai departe. A greșit, a pierdut, asta e.. acum nu mai are ce să piardă.

O să închei aici. Parcă văd că următoarele zile nu vor aduce nimic nou. Așa se întâmplă, una pe an aduce ceva nou :)) Doamne, abia aștept să mă mut singur și să încep o viață nouă.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.