Orange Romania, oferă în cadrul noi promoții un bonus de 100 GB valabili de la  3 luni până la aprope un an, în funcție de modul de activare.

Tot ce ai nevoie pentru a pune mânuța pe bonus este de o cartelă  în rețeaua Orange, plus o ofertă de minim 5 euro activă pe ea, accesează ,,contul meu orange,, de AICI și cauți ramura ,,mama,, unde zice vreau oferta.

Sau mai simplu, intri AICI dai la tagul ,,bonus 100 gb,, și pui o poză cu mama ta, un sfat oferit de ea ție și numarul tău pe care vei primi bonusul.

Cam atât, spor la navigat 🙂

De reținut, bonusul are valabilitate doar 3 luni dacă nu îl activezi din contul tău  Orange. Dacă îl activezi din contul tău Orange,  bonusul va fi valabil până la data de 31 Decembrie.

Bonusul alocat poate fi consumat doar dacă deții deja o ofertă activă de minim 5 euro, și se va consuma doar după terminarea traficului inclus în oferta curentă.

Spor la descărcat. Voi ce faceți cu 100 gb?

Citește și  Una rece, alta calda

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.