Edit: După doi ani, de când am scris acest articol, am găsit o versiune actualizată și mult mai ușor de instalat. Vă rog să intrați AICI

Astăzi vreau să vă prezint o aplicație pentru android, youtube vanced de la youtube advanced. Aplicația este dezvoltată de o echipă de pe xda. Youtube vaced este defapt youtube premium, doar că e gratis. Adică, nu vei avea reclame in aplicație, vei putea asculta un clip și cu ecranul oprit, vei putea minimiza clipul astfel să stai pe facebook și să asculți în continuare de pe youtube… Este pe scurt, un youtube mult mai bun. Nu ai nevoie de root, instalarea lui e foarte simplă.

Pentru a instala acest youtube trebuie să urmezi câțiva pași:

1. Dezinstalezi, sau dezactivezi vechiul youtube (sau măcar ștergi update-ul)… pentru a face asta intrii la setări, aplicații, cauți youtube, iar acolo sus dai dezinstalare sau dezactivare… Sau sterge update.

2. Instalezi ,,microg youtube,,.

3. Instalezi ,,youtube vanced,,.

Atât! Simplu. Acum ai youtube premium gratis, fără să dai un cent. E fix același youtube doar puțin modificat pentru a te bucura de toate serviciile gratis 🙂 Fără nici un leu.

Dacă ai orice nelămurire, te rog lasă un comentariu. Dă acest articol și la alții. Dedesubt vă las linkurile de download de la microg și youtube vanced.

P.S. ca pont, după ce instalați youtube vancend, intrați în in aplicație, apoi în colț în dreapta pe cont, setări, și acolo puteți seta tema de culoare black, puteți seta să se schimbe volumul prin swipe… luminozitatea la fel.. și multe altele.

Citește și  La multi ani Române, nu doar de 1 Decembrie.

Linkuri download:

1. Descarcă Micro g

2. Descarcă Youtube vanced

Dacă aveți întrebări, nelămurire, lăsați comentariu. Sper să vă fie de folos. Dacă te-a ajutat, distribuie acest articol.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Sunt un băiat timid, diferit de alți băieți, ciudat în felul meu și de foarte multe ori chiar copilăros.
Sunt un trecător prin acest labirint numit ,, viață,,, uneori mă lovesc de lacrimi, alteori de zâmbete.... Viața este făcută din momente, iar aici e locul unde le înșir, unde sunt liber să scriu și să mă descarc, cel puțin până în momentul în care ies din labirind.

25 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.