În mare parte recomand această aplicație celor care nu sunt în stare să memoreze datele importante din relația lor. Eu personal nu am avut probleme in memorarea datelor… Cred că creierul meu funcționa într-un mod mai diferit, 90% din el memora tot ce era important în relația noastră (fosta relație), iar celălalt de 10% îndeplinea funcțiile de zi cu zi… Ei, acum vă dați seama ce se întâmplă cu acel 90% liber, nu? Doarme, păi voi la ce vă așteptați? :))

În fine, această aplicație vă calculează zilele de când sunteți într-o relăție, plus că puteți adăuga și alte date importante, gen mementouri, primul sărut și alte bălării pe care în mod normal ar trebui să  le țineți minte. Aplicația are și un widget, chiar și un model de deblocare al ecranului… Vreți mai mult? Puteți personaliza brackroundul din aplicație, să vă adăugați poza voastră, plus numele ori poreclă .. eu cum am porecla kys, ar fi stat ciudat ;))

Oricum, aplicația e super, și sincer îmi place inimioara din mijloc care bate mereu, fără să se oprească 😀 E chiar tare aplicația și felicitarile mele pentru creatorii ei 😀

Aplicația e disponibilă doar pentru android și poate fi descărcată de Aici

Așa că leneșule, surprindeți iubita 🙂

Dar mă  rog, la câți băieți romantici există… La fel și  fete… chiar astăzi văzusem o fată frumoasă și sincer chiar mă  gândeam ,,mmm.. oare se merită să îmi mai dau o șansă?,, totul bine și frumos până am văzut-o că se duce la wc-urile din curtea școlii. 😀

Citește și  Cum e sa porti ochelari?

Nu sunt dezamăgit, sunt doar scarbit. Am voie să fiu scârbit de generația asta, nu?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.