Se apropie Valentine’s day și chiar dacă voi fi singur și anul ăsta în această zi, nu voi fi trist. Nu o să fac nimic special, dar, cu siguranță dacă o să fie cald pe afară, mă voi plimba și mă voi lăsa cuprins de o stare melancolică. Nu o să fac nimic special ieșit din comun, dar o să fiu mai liniștit decât sunt în mode normal.

Știți, am o intrebare pentru voi, când se încheie o relație, cine pierde? Sper să nu fiti egoiști și să îmi ziceti că pierde doar o persoană. Ambele pierd din punctul meu de vedere, nu există un câștigător, iar la final nici nu mai contează cine ce a făcut. Pur și simplu e gata… Și gata rămâne. Știți ce doare cel mai tare? Când vina unui sfârșit de relație îți este aruncat ție chiat dacă nu ți-ai fi dorit asta niciodată. Mă detașez mult de titlul articolului, și nu e bine. Pentru voi ce e un miracol?

Să câștigați la loto? Să deveniți peste noapte faimoși? Sau ce? Toți avem parte de un miracol. Știți care a fost miracolul meu? Dintre atâtea fete zambitoare, să mă îndrăgostesc doar de un zâmbet. Dintre atâtea buze frumoase, să sărut doar două buze… Dintre atâtea glasuri, să ador doar un singur glas.. din atâția ochi speciali, eu să mă pierd doar în doi ochi… Poate pare poetic, sau… banal.. dar pentru mine e special. Pot să mă laud că am iubit ca în prima zi, timp de 6 ani, cea mai frumoasă fată din lume, cea mai specială fată din lume, singura fată pe care am sărutato până acum, și singura mea relație.

Nu am zis asta public niciodată, dar ea a reușit să mă facă cel mai fericit, să mă facă mai bun, să mă facă să-mi fac planuri pe viață cu ea. Cine se aștepta, într-un sat uitat de lume să mă îndrăgostesc nebunește de o fată… Serios.. Am fost in atâtea locuri și.. nici o fată nu mi-a atras atenția cum a reușit ea. Pot să zic cu mâna pe inimă că ea a fost miracolul meu și că am iubit-o enorm de mult.

Citește și  Sarbători fericite, dar nu prea...

Sa terminat definitiv totul, dar, știu că nu am pierdut doar eu și asta e ok. Viața nu se oprește aici, da, e greu, dar trece… Trebuie să iau un permis, să mă angajez…. şi momentan atât. Nu am alte planuri, dar sunt ok și astea… Acum sunt un om mai puternic, învață să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie. Dacă voi iubi din nou, am să mă port și mai frumos decât am facuto până acum, în acest moment am ceva experiență, știu undr am greșit în fosta relație și nu o să mai fac greșelile astea. Oricum, nici în relația trecută nu le făceam dacă știam că fosta are planuri cu mine. Dar, de unde să stiu asta? Ea mereu a ales altceva în afară de mine. Dar nu mai intru in detaliile astea. În fond, când o relație se termină nu mai contează detaliile. Voi păstra ce e mai bun din fosta relație. Melodiile, parfumul meu, și amintirea unei iubiri sincere într-un loc uitat de lume. Așa să faceți și voi când se termină o relație. Acceptați dacă se dă vina doar pe voi, mulțumiți pentru clipele frumoase și mergeți înainte

Fără grabă, oricum timpul trece.

Mă pun să citesc o carte. Sper că nu am multe greșeli gramaticale .. nu stau să mai corectez… Mă lasă ochii și totuși vreau să termin cartea ca să încep una nouă. În curând am să scrii și despre câteva cărți citite de mine.

Știți cum zic? ,,Surprindeți profesorul, citește o carte,, :))))

A, și în final ca într-un stil romantic aș vrea să închei cu un citat din cartea lui John green ,,Ea era cu siguranță cea mai frumoasa ființă pe care a creato dumnezeu vreodată,,.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.