Am avut ceva timp liber astăzi și m-am uitat la fotbal de sală… În general ador sportul și fotbalul, abia aștept să joace Steaua cu Lazio pe 15 februarie… Dar în lipsă de evenimente m-am uitat la semi-finala dintre Kazastan si Spania… Spania câștigând la penalty… Am jucat și eu puțin fotbal de sală și e diferit față de fotbalul practicat pe teren, e mult mai tehnic și sincer mai criminal. Penalty-urile sunt o mare prostie iar eu personal le-aş interzice. Mingea e mult mai mică și mai grea, se bate lovituri libere direct pe poartă din 6 metrii… Efectiv dacă prinzi o ghiulea în portar îl lași lat. Asta sa și întâmplat în seara asta când portarul Spaniei a primit o minge în burtă… scuze, am zis minge? Ghiulea am vrut să zic. A trebuit să intervină medicii după mingea aia.

Oricum, Spania sa calificat și va juca finala cu Portugalia. De ce am ținut cu kazastan? Kazastan pleca cu șansa a două iar eu în general când nu e vorba de steaua sau de România, țin cu cei mai slabi. Nu știu, dar dacă majoritatea țin cu cei mai buni, eu țin cu cei mai slabi. Și culmea, kazastan nu a dezamăgit pe nimeni în seara asta. Au luptat până în ultima secundă. Vor juca finala mică cu Rusia, oricum, cine știe dacă mă mai uit la cele două finale…. Am urmărit toate meciurile din campania asta dar sincer toate au fost întâmplător vizionate 🙂

Voi ce părere aveți despre penalty-urile de la fotbal de sală? Îmi păstrez ideea, personal le-aş interzice.

Citește și  Primul meu sărut.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.