Oricât de comic ar suna, WhatsApp vrea să introducă o nouă funcție cel puțin bizară. Noua funcție îți oferă posibilitatea să îți poți trimite singur mesaje. Dacă te simți singur și nu ai cu cine să vorbești, în curând această problemă se va rezolva. Funcția ar trebui să fie disponibilă în curând pentru toată lumea. Din punctul meu de vedere este o funcție utilă, personal uneori am nevoie să iau notițe, sau să îmi salvez diferite mesaje, pare o idee buna. Dacă vor implementa să te poți loga pe WhatsApp de pe două dispozitive în același timp, va fi și mai bine. Ne vom putea trimite fișiere de pe un telefon pe altul fără mari bătăi de cap.

Hmm ideea e bună, să vedem cât de bine va fi primită de utilizatori

Această funcție ar trebui să fie disponibilă, atât utilizatorilor de android cât și celor de IOS.

Dacă este disponibilă, atunci utilizatorii pot începe o nouă conversaţie şi se vor vedea pe ei înşişi listaţi în partea de sus a ecranului, alături de un mesaj care îi încurajează pe oameni să „îşi trimită un mesaj”. Este disponibilă în versiunea 2.22.23.74 pentru iOS şi în versiunea 2.22.23.77 pentru Android.

Dacă cineva îşi trimite o fotografie de pe telefon, de exemplu, atunci aceasta va fi disponibilă pe versiunea web a WhatsApp, astfel încât să poată fi utilizată acolo.

WhatsApp a adăugat recent îmbunătăţiri la funcţia care permite oamenilor să se conecteze pe alte dispozitive. Versiunile mai noi ale aplicaţiei le permit oamenilor să folosească acelaşi cont pe mai multe dispozitive, unde vor rămâne conectaţi, în timp ce, anterior, alte versiuni ale aplicaţiei pur şi simplu reflectau telefonul şi necesitau ca acesta să rămână pornit.Până acum, trimiterea de mesaje pe WhatsApp era posibilă doar prin intermediul unor soluţii complicate. Cea mai simplă era crearea unui grup şi apoi eliminarea altor persoane care făceau parte din el, ceea ce putea fi enervant pentru toţi ceilalţi implicaţi.

Citește și  Un nou control de vedere

Eu zic că e o mișcare bună a platforme de socializare, aceste îmbunătățiri trebuiau aduse de mult.

Tu ce crezi? E o idee bună, te va ajuta la ceva această funcție?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.