edwardsibelladavidart

,,Dragostea cere sacrificii,, fie ele de orice fel. Atunci când iubești sacrifici tot ce ai mai important, timp, bani, sentimente, e o risipă dar una bună care produce amintiri, emotii și mai presus de toate iubire! Asta am învățat eu în toți anii aceștia…. Astăzi 17-07-2016 se împlinește fix 3 ani de la cea mai frumoasă amintire din viata mea, este vorba despre ,,primul sărut,, la care visam când eram micuț… Speram să fie unul special, alături de o fată specială și.. consider că a fost 🙂 Mulți zic că cele mai importante zile sunt cele în care te naști și mori.. eu nu cred asta. Wtf frate, eu nu îmi amintesc când m-am născut și cu siguranță nu îmi voi aminti nici de ziua în care voi muri, adică voi fi mort nu? Ce aș putea să îmi amintesc? Nimic. Cele mai importante zile din viața noastră cred că este ziua în care ai făcut primii pași în viață, acea zi în care părinții tăi au fost mândrii să te vadă mergînd, s-au ziua în care ai vorbit prima dată…. Astea consider că sunt zilele cele mai importante când ești mic… Cu timpul totul se schimbă și aici apare momentele din viața noastră precum ,,primul sărut,, s-au ,,prima prietenă,, ori ,,prima noapte de dragoste,,… Da, știu că generația asta nouă care vine din spate nu prea mai pune preț pe sentimente, emoții, cu toate că-i văd pe majoritatea văicărându-se pe facebook că au fost părăsite de iubiți, iar a doua zi deja îi văd într-o relație cu un alt băiat… O mare prostie. Asta nu e iubire.. e prea curvie. Știu că e posibil să îmi iau mult ,,hate,, dar sincer nu îmi pasă prea mult de asta, este doar părerea mea.

Știți care au fost cele mai frumoase zile din viața mea? Zilele în care ,,ea,, era lângă mine, simpla ei prezență era îndeajuns pentru a mă simți cel mai fericit om de pe pământ, fiecare clipă alături de ea era un vis devenit realitate care din păacate nu a durat mult.. Pentru mulți îndrăgostiți cand aud că o relație a durat 3 ani, li se pare mult.. mie nu. Chiar deloc ținând cont că a fost prima relație pe care am avuto… și ultima până în prezent. A meritat, pentru mine au fost 3 ani minunți în care am învățat multe, dar cel mai important am învățat sî iubesc pe cineva mai mult decât pe mine și cred că asta este cel mai important lucru de pe pământ. Nu? Doar nu suntem singuri pe pământ, de aceea viața e mai frumoasă în doi.. am zis doi pentru că dacă se trece de doi, totul se destramă încetul cu încetul.

Astăzi este o zi oarecum importantă pentru mine, pentru sufletul meu împlinindu-se 3 ani de la primul sărut. Și acum țin minte, mă plimbam cu ea ținându-ne de mână într-un loc ferit de lume, ne îmbrățișam dar nu ne sărutam, păstram clipa specială pentru ziua ei de naștere care era pe 23 iulie. Din fericire când am ajuns la o salcie, ne-am sărutat și culmea ea a făcut primul pas. Din acel moment am știut că ea e diferită de altele și asta era tot ce îmi doream eu. O fată diferită care se simte specială și iubită. Nu ca restul divelor false care nu știu ce vor de la viață, care știu doar să viseze și atât. Păcat că sa schmbat, dar asta e viața, oamenii se schimbă, totul e într-o continuă mișcare fără oprire. Uite așa a trecut 3 ani speciali, fără să îmi dau seama…. Au zburat așa repede, și o dată cu anii a zburat și ea de lângă mine… Am început să mă obișnuiesc cu lipsa ei desigur, am învățat să câștig, să pierd… Cu siguranță nu îșî mai amintește de această zi, dar pentru asta sunt eu, să țin vie această amintire pentru că ,,primul sărut,, îl oferi doar o dată în viață, iar acea fată trebuie să fie specială. Ce să îmi faci dacă așa sunt eu, mai sentimental puțin de fel :)) Aveam atâtea planuri, să avem doi copii, și nu numai asta, doi copii care visau dar nu știau ce o să urmeze în viitor, un viitor care nu a fost chiar atât de roz pe cât credeam noi…..

Citește și  Sala mica, multe emotii si altele.

Ea a crescut, timpul a trecut, a învățat cum să fie ca restul fetelor, să se fardeze până în dinți, să iasă noaptea pe stradă, să stea în brațe la alții și lista poate continua, dar prefer să mă opresc aici, nu vreau să o critic și așa în viață totul se plătește și acum… a început să plătească din păcate. O fată adevărată nu înșeală, ea se mulțumește cu ce a ales, iubesște, e sinceră, și mai ales adună amintiri alături de persoana iubită. Nu te aștepta să faci toate astea lângă o persoană falsă, de-a lungul vieții tot vei da peste asemenea fete, e greu să găstești una altfel. Eu nu înțeleg, de ce toată lumea încearcă să se copie între ei? Adică pe bune, cu modele ca Delia în care este încurajată pornogafia, la ce mă pot aștepta? Pe zi ce trece îmi pierd mai tare speranța că cineva va fi altfel decât restul.

În încheiere nu prea știu ce să mai spun, recunosc că am inima stâncă, nu reușesc să îmi găsesc cuvintele, nu am inspirație în acest moment, nu mai sunt același om care scriam strofe întregi de dragoste când mă gândeam la ea. În orice caz, dacăvreodată am sa vorbesc cu ea, am să încerc să nu-i reproșez nimic, nu mai are rost, dumnezeu o să-i plătească oricum… Șansă de împăcare nu mai e, oricât de dureros ar fi, nu pot să mă împac cu ea. Mereu a renunțat la mine pentru orice.

Mă bucur că am întâlnit-p acum 3 ani și ceva în urmă, a fost o relație destul de frumoasă, a fost prima și singura pânâ în pezent.

Am fost în paradis, dar nu am fost fericit  cam așa a fost relația mea cu ea…

Dacă aș putea în acest moment să-i scriu ceva, acele cuvinte ar fi pe scurt ,,Să nu regreți ce a fost ne rămân amintiri, amintește-ți de prima zi!,, 🙂

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.