Nici nu știu cum să încep și cum să termin, dar voi incerca să fiu cât mai înțeles și să vă povestesc câteva chestii despre Netflix care sper să vă ajute.

Folosesc atât Netflix cât și HBO plătite, știu că sunt scumpe dar eu folosesc o metodă mai puțin ortodoxă ca să cumpăr la Netflix abonamentul maxim disponibil, cel 4k unde poți adăuga alte 4 conturi parcă. Contul meu de Netflix îl împart cu alte persoane, punem toți bani și ne împărțim contul, ceea ce e foarte bine că toată lumea este câștigată.

Recent Netflix caută o modalitate să schimbe termenii și condițiile, astfel încât toți cei care împart contul cu alte persoane ce nu sunt în aceeași încăpere să plătească mai mult. Altfel spus, cei care împart contul cu alte persoane să plătească o sumă mai mare.

Teoretic opțiunea de a împărți profilurile de Netflix, e gândită pentru familie. Ca un pachet ce cuprinde 5 profiluri.. mama, tata, fiul, fica. Adică membrii unei familii din aceeași casă. Din păcate Netflix are de gând că membrii unei familii sa rămână în aceeași casă. Daca ai ieșit pe poarta… Gata. Să nu mai poți folosi contul… Sau să plătești în plus.. cum vor face asta nu știu, dar deja mă gândesc la niște metode prin care ar putea fi păcălit sistemul.

Momentan, până la sfârșitul anului 2022 merge să împarți contul cu oricine. Am peste 10 dispozitive conectate, cam 2 pe profil.. și merge fără probleme de ceva timp.

Era să uit.. căutați cont gratis de Netflix? Gratis nu se poate… Dar se poate destul de ieftin. Eu dau undeva la 30 de lei pe luna pentru abonamentul 4k cel mai mare. Da știu, o să ziceți că e imposibil. Nu, nu e imposibil. Chiar atât dau 🙂 30 de lei…

Citește și  InShot Video Editor, cel mai complex app pentru editat clipuri pe Android

Dacă vreți o să vă învăț și pe voi cum, doar lăsați comentariu. Știu schemă și la YouTube să plătiți mai puțini…4 lei parcă. Vă pot face un tutorial…. Dar asta doar dacă se strâng destule comentarii.

Nu stau să scriu câteva ore pentru un singur cititor.

Voi aveți Netflix? Împărțiți contul cu cineva? Dacă de la anul vor mări iar abonamentele, o să păstrați netflixul sau migrăm toți spre Filelist? Doar.. mereu ne întoarcem la prima dragoste :)) corect?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.