Încă sunt la țară și e plictiseală mare, pe aici prin jur nu e nici un pokemon, nimic, sincer nici pe facebook nu prea am stat, în fine, vorbărie multă, fapte puține. Recent am zis să mă uit peste statistici și vă mulțumesc, am reușit să adun 200 de suflete pe facebook, iar articolul meu legat de ,,ziua primului sărut,, a adunat peste 100 de vizionări de când a fost postat. Sunt mulțumit, e un început promițător, oricum scriu doar ca să mă simt eu bine. E un mod de a te destresa, ca un fel de jurnal doar că e public 🙂

Vreau să vă las cu două melodii minunate, în care ma regăsesc perfect, sper să vă placă 🙂


Sunt melodii create parcă după relația mea, melodii dedicate ei…. Poate nu e chiar genul vostru, însă mie îmi trăiesc multe emoții și trăiri sufletești.

De asemenea vreau să mulțumesc la două persoane importante pentru mine, prima persoană este Roxana care ma și ajutat să-i urez fostei la mulți ani, iar a doua persoană este Vasile Ruscior, am blogul lui la parteneri, puteți intra să aruncați o privire, este o persoană care ma ajutat destul de mult cu sfaturi, el ma relansat în era bloggingului… Nu aveam de gând să mai revin până într-o seară când mi-a dat mesaj, ne știm de când aveam un alt blog mai populat închis între timp… Și așa am revenit. Recunoc că mă mișc mai greu cu articolele, dar sunt la țară și nu prea intru pe net..

Citește și  Conturi Netflix gratis sau cum să împarți un cont cu altcineva

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.