hqdefault

Astăzi este 23 Iulie, când scriu acest articol. Recunosc că la început nu aveam de gând să scriu ceva despre această zi, dar datorită celor de la Vodafone care au oferit internet nelimitat bonus până mâine seară la ora 23:00, am decis să scriu.
Timp de 3 ani această zi a însemnat ,,ziua prietenei mele,,, astăzi era ziua ei de naștere, ziua în care sa născut singura fată care a reușit să mă cucerească până în prezent. Anul ăsta, e primul an în care chiar nu sărbătoresc această zi, pentru mine fiind o zi normală, ziua fostei mele prietene… Probabil e ultimul an în care voi mai scrie despre această zi blestemată în care sa născut o fată care își va bate joc de foarte mulți băieți până la finalul vieții ei. Mă gândesc în acest moment cum va arăta viața ei în ritmul ăsta… 2-3 copii, cu un soț care o va iubi și va face orice pentru ea, cu un amant care o va aștepta mașina pe deal ca să o ia, până într-o zi în care el va afla totul, o va da afară cu tot cu copii și va ajunge la o vârstă în care își dă seama că toată viața doar și-a bătut joc și că acum e prea târziu pentru a fi fericită.
În cazul mai puțin rău, va da peste unu care o va bate în fiecare zi repetat seara și o porție dublă dimineața că atunci duce mai mult.
Sper să nu fie așa în nici unul din aceste cazuri… Din toată inima îi doresc tot binele din lume, mai ales în această zi… Sper să fie fericită și tot ce iși dorește ea mai mult să se împlinească 🙂
Nu o urăsc, urăsc doar ce a devenit… Sa pierdut ușor, ușor de tot.. Încă sunt zile în care unele persoane pe facebook îmi trimite capturi de ecran cu ce postează ea și îmi scriu ,,asta e fosta ta prietenă? nu vezi ce poartă la gât, ce fel se îmbracă? zici că e curvă de pe centură, scuză-mi expresia,, și o scuz, ce pot să zic? Ridic din umeri și înghit în sec, ce aș putea eu să fac? Ea e fosta, dar chiar și așa consider că o dată ce doi oameni au fost legați, undeva în interior vor fi legați pentru totdeauna și asta e de-a dreptul enervant pentru că oricât aș fugi de ea, alții îmi pun în nas tot ce se întâmplă, atât în familia ei cât și cu ea 🙂 Habar nu aveți voi cum e să trăiești cu statutul de ,,băiatul prost, umilit de o fată,,.. Da.. E nașpa rău de tot, dar totuși prefer să privesc partea bună a lucrurilor… Chestia asta ma schimbat, acum sunt altfel, sunt mult mai echilibrat pe plan emoțional și asta e bine, cred că nimic nu este întâmplător iar dacă este așa atunci nimic nu e greșit.
Habar nu am de ce am scris totuși asta, nu am inspirație deloc, zilele astea au fost cam nașpa, mă lovise o insolație de zile mari și singurul lucru făcut a fost doar să dorm 🙂 Să dorm și doar atât. A trecut repede timpul și deja e 23, acum 3 ani astăzi trebuia să am primul sărut din viața mea, dar din fericire a venit mai devreme pe 17, așa că amintiri prea multe legate de această dată nu am. Asta e bine, suntem în luna leului apoi urmează fecioara, ultima zi din vară când cade și ziua mea, dau de băut :)) Glumesc, habar nu am pe unde mă va prinde această zi, sincer parcă aș vrea să plec o fugă la bucurești, îmi e dor de o schimbare, dar… toate la timpul lor. Cum spuneam, nimic nu este întâmplător 🙂 Sau este? Încă nu sunt decis… totuși știu că alegerele ne fac viața, noi alegem pe cine să iubim, cum să iubim, cât să iertăm, depinde de sufletul fiecăruia.
Nu mai e de foarte mult timp fata care a fost, dar chiar și așa trăiesc cu speranța că într-o zi o să îmi amintesc de tor ce a fost și voi zâmbi. Voi fi fericit cu cine sunt, cu tot ce am făcut și cât am luptat. Îmi voi strânge iubita în brațe, voi juca fotbal cu copii mei s-au poate dacă voi avea o fetiță o voi învăța să mearga pe role. Eu neavând tată, am fost nevoit să învăț totul de unuul singur. Până în acea zi pot doar să sper că mă voi îndrăgosti din noi, de ceastă dată de o fată care mă va iubi așa cum sunt. Încă cotinui să cred în dragoste, știu că există.. Cum era melodia dedicată mie și fostei a lui chriss ,,1,2,3,4,5 de atât e nevoie să învingi, tot de atât ai nevoie ca să pierzi tot ce ai clădit,,…. Aștept doar acele cîteva secunde în care pot să înving. Îmi doresc să întâlnesc o fată care ar putea să renunțe la orice pentru mine… din păcate fosta a renunțat mereu la mine pentru orice!

Citește și  Lupta, între viață şi moarte!

În încheiere vreau să-i urez la mulți ani fericiți alături de cei dragi, și sper că e bine și fericită, așa cum își dorea ea mereu să fie 🙂

Indiferent că ești departe ,indiferent că nu ești lângă mine ,indiferent că nu mai suntem împreună ,eu țin să îți urez pe pagina mea de blog un sincer și călduros „La Mulți Ani” și împreună cu această urare îți mai urez ca viața să îti ofere un buchet imens de flori numite fericire, să ai parte de tot ce este mai frumos și mai bogat pe acest pământ, să fi iubită și tot ce îți dorești să îți aducă viața. Nu am cum să îți spun tot ce este mai frumos pe lume de ziua ta pentru că suntem departe și nu ne mai auzim , dar vreau să îți trimit gândurile mele sincere și să nu uiți că dacă suntem departe și dacă mă consideri cum vrei tu , eu nu pot să te consider decât un „fost trecut frumos și dureros” ,un om care a însemnat ceva în viața mea și mai presus de toate a fost iubirea mea.

Eu îti doresc din suflet multă sănătate , să fii fericită și împlinită și viața să îți aducă numai bucurii.
 
Cu respect un simplu trecut din viata ta , dar un om care te-a iubit mai presus decât toate…..

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.