Nu am mai scris de foarte mult timp, din mai multe motive încât nici nu știu cu ce să încep. În primul rând de câteva săptămâni bune sunt la țară și într-o dimineață am vrut să intru pe internet și surpriză, nu se încărca pagina, nici măcar una. După ce am sunat la ei am aflat că poți avea oricât net ai avea, dacă nu ai nici o ofertă activă nu poți folosi mb rămași, așa că am băgat vodafone să căd ce am pe ea…. Numai bine vodafone a dat un wekeend intreg de nelimitat la toate cartele ca să prindem pokemoni :))) Da frate, pokemonii au reușit să îmi salveze ziua așa că am zis ,,de ce să nu încerc și eu porcăria asta de joc?,,… L-am descărcat repede și în afară de cei 3 pokemoni de la început nu am mai găsit nici unu prin satul ăsta uitat de lume. Oare la ce mă așteptam? Dacă oameni nu prea sunt, de ce ar fi pokemoni? :)) Sunt român și nu îmi e rușine să recunosc asta, așa că am deschis pc-ul și am căutat repede un hack pentru jocul ăsta și într-un final am găsit. Mă teleportez oriunde în lume și culeg pokemoni :))) Desigur că la un moment dat probabil voi lua ban, dar ce contează?

În fine să trecem la lucruri mai serioase puțin, nuștiu pentru voi, dar pentru mine a fost una dintre cele mai idioate veri. Efectiv nu am realizat nimic din ce mi-am propus, absolut nimic…. Vară de vară făceam câte o realizare, dar vara asta.. Doamne, oare doar la mine a fost ce-a mai idioată vară posibilă?

Citește și  De la Depozit-Online, la cabana

Am scris asta de plictiseală, mâine mă reîntorc acasă și mă voi apuca de niște articole. Dar până atunci, aș vrea să îmi spune-ți cum a fost până acum vara asta pentru voi? Mai e foarte puțin din ea!!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.