Tot mai multă lume mă întreabă cum ar putea urmări gratis meciurile din liga 1. Sunt câteva metode simple, eu folosesc două aplicații

1. Orange TV

Daca ai o cartela prepay ori abonament orange, poți să descarci aplicația Orange TV go din magazin play, să îți faci cont și să vezi meciurile din liga 1 gratis.

2. Digi online

Daca ai un abonament Digi, la orice serviciu de la ei, poti descărca aplicația Digi online din magazin play și să vezi meciurile transmise pe Digi sport și nu numai, gratis.

Sunt doar două metode legale prin care poți urmări meciurile din liga 1 la o calitate HD, gratis, aproape oricine are un abonament la Digi sau o cartela Orange. De ce sa nu profitați de aceste oferte? Mai jos am să vă las link spre cele două aplicații.

Orange TV go -> Aici

Digi online -> Aici

Eu zic să profitați de ofertă.

Eu folosesc ambele rețele, dar prefer aplicația celor de la Digi. Pare că merge mai bine, iar la 9 lei cât dau pe abonament lunar, eu zic că e pomană.

Mai există și variantele piratate dar nu intru in detalii.

Citește și  Martie, capitolul 3 din 12...

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.