Astăzi ar fi trebuit să fie o super zi relaxantă la locul meu preferat.. Dar… Totul a mers ca naiba și încă de dimineață de când am făcut ochi a trebuit să răspund la telefon… A fost prima greșeală pe ziua de astăzi din cauza căreia nu am somn, e ora 1 noaptea și eu scriu acest articol, era o vorbă ,,sunt prea obosit ca să adorm,, sau așa ceva. Acel apel primit de mine, era cu o urgență, un așa zis amic își stricase calculatorul și desigur, eu fiind cel mai ieftin om care ar putea să frece o zi întreagă un calculator pe gratis, a apelat la mine. Fiind la 11 km distanță de mine, fără să treacă un autobuz pe la ace oră am luat proasta decizie să merg pe jos, vă dați seama era un soare arzător iar eu aveam o lene în mine că de aproape și pofta de mâncare îmi dispăruse… Și uitămă pe mine cum mă aventurez pe frumoasele noatre drumuri din românia pline de asteroizi, bolovani, cratere și dumnezeu mai știe peste ce ai norocul să dai.. Eram singur, în amiaza mare pe un drum de țară. Nici că nu se putea mai bine să încep această zi minunată, ziua în care se împlinea 3 ani cu fosta.. Și acum spun ,,înțeleg că nimic nu mai e cum a fost, dar totuși… parcă e prea de tot,,. Așa că după o oră de mers pe jos, chiar mai mult nuștiu exact am reușit să ajung la oraș și înainte să trec pe la el am dat o fugă pe acasă să îmi iau o cartelă. Am crezut că voi scăpa repede, dar când colo surpriză… Scoate ,,omul,, unitatea, mă uit la ea, clar, placa de bază arsă. Iau plăcuța de 4 gb ram șii zic să dea joc unitatea aia veche de pe timpul lui Ștefan cel mare, poate o pot face pe alta… Mă uit la ea și rămân stupefiat, nu se potrivesc ramii… Unitatea aia era prea trecută ca să cunoască rami ddr3, așa că-i zic omului să îmi lase mie plăcuța aia de 4 gb ram că oricum nu investea el prea mult ca să își ia altă placă de bază. După ore bune de chin am pus pe butuci unitatea din pod și am băgat windowsul. La final aflu că acea plăcuță de ram mă costă 50 de lei, nouă fiind 80 de lei. Bravo tată, facem afaceri cu prostu de mine… Vin de la mama dracu să îți fac calculatorul, și nu e prima dată, iam resoftat și telefoane, totul gratis. Păi dacă se ducea la altcineva iar fi luat cel putin 200 lei în total de când îl ajut. Vre-o 10 reinstaluri de windows, fără glumă, un telefon cu windows resoftat care se deschidea si rămânea blocat la logoul nokia plus repararea calculatoarelor,  tot eu dând comandă de toate cele necesare.. Și la final nu îmi plătești nici măcar drumul? Da bă, știu că sunt prost că na. ma luat fosta de prost, e normal să mă ieie și amicii dar totusi frate, un pic de limită, zic și eu. Așa am ajuns acasă pe banii mei, rupt de foame, sete și oboseală. A fost o zi lungă în care trebuia să stau la locul meu liniștit.. În schimb am frecat toată ziua un calculator de pe epoca de piatră. Asta e, mâine o să petrec ziua ori dormind, ori pe afară.

Citește și  Primul meu sărut.

Așa că acuma stăteam și mă gândeam, dacă ar fi să inventez ceva, clar acel lucru ar fi teleportarea… Totul ar deveni mult mai simplu. Nu băgați placa cu mașina, nu fraților. Mai bine ar fi teleportarea sincer 🙂 Probabil pe viitorul îndepărtat ar putea fi posibil acest lucru, asta dacă nu primim vreo bombă desigur :)) În orice caz a fost o zi nașpa rău, obositoare și acuma voi încerca să trag un pui de somnic :))

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.