Skip to content

Să râdem puțin :))

Nu am m-ai scris de mult timp, dar nu scriu asta ca să mă scuz 🙂 E timpul să râdem puțin fiindcă râsul e sănătos atât pentru organism cât și pentru suflet :))

Știți acele zile în care ieșiți cu prietenii la fotbal și vă distrați până seara târziu fără să vă pese prea mult de ceva? Normal că știți, m-ai ales momentele în care cineva înjură s-au face câte o gafă de o ții minte toată viața! Pentru început urmăriți acest clip de câteva secunde:

Acum că ați vizionat clipul cu siguranță ați observat că asemenea gafe spre deliciul publicului se fac și la un nivel mai mare :)) Singurul lucru care îmi trece mie prin cap acum este ,,Ce naiba a crezut că rezolvă portărelul ăla dacă se aruncă după minge?,, :)) No, pe bune acuma ce credea? În toată viața mea am m-ai pățit să văd un hemț făcut pe linia porții tocmai de atacantul care trebuia să de-a gol, dar așa ceva… nu am văzut nici-o dată. Mie personal mi-a făcut ziua mai bună acest video, iar dacă cineva îți zice că ești ne-îndemânatic s-au că ai făcut o greșeală atunci arată-i acest clip. Nu mai zic de bucuria portarului care a dat gol.

Sper că va amuzat puțin chiar dacă nu sunteți fan al fotbalului.. SĂ fim sinceri, cui nu-i plac gafele făcute de jucători? A da… fanilor acelei echipe :)))

Citește și  Am revenit, online!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.