Nu am m-ai scris de mult timp, dar nu scriu asta ca să mă scuz 🙂 E timpul să râdem puțin fiindcă râsul e sănătos atât pentru organism cât și pentru suflet :))

Știți acele zile în care ieșiți cu prietenii la fotbal și vă distrați până seara târziu fără să vă pese prea mult de ceva? Normal că știți, m-ai ales momentele în care cineva înjură s-au face câte o gafă de o ții minte toată viața! Pentru început urmăriți acest clip de câteva secunde:

Acum că ați vizionat clipul cu siguranță ați observat că asemenea gafe spre deliciul publicului se fac și la un nivel mai mare :)) Singurul lucru care îmi trece mie prin cap acum este ,,Ce naiba a crezut că rezolvă portărelul ăla dacă se aruncă după minge?,, :)) No, pe bune acuma ce credea? În toată viața mea am m-ai pățit să văd un hemț făcut pe linia porții tocmai de atacantul care trebuia să de-a gol, dar așa ceva… nu am văzut nici-o dată. Mie personal mi-a făcut ziua mai bună acest video, iar dacă cineva îți zice că ești ne-îndemânatic s-au că ai făcut o greșeală atunci arată-i acest clip. Nu mai zic de bucuria portarului care a dat gol.

Sper că va amuzat puțin chiar dacă nu sunteți fan al fotbalului.. SĂ fim sinceri, cui nu-i plac gafele făcute de jucători? A da… fanilor acelei echipe :)))

Citește și  Sala mica, multe emotii si altele.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.