Steaua-iti-da-aripi1

Se știe că de mic sunt Stelist, asta toată lumea care a îndrăznit să mă cunoscă știe.. Totul până la STEAUA! De ce? Pentru că e singurul lucru care a reușit mreu să îmi aducă un zâmbet pe buze, așa cum a făcut și de data asta ajungând să joace contra celor de la Manchester City. Scriu aceste rânduri înainte ca Steaua să întâlnească pe cei de la Manchester, șansele sunt mici spre inexistente ca să trecem de această echipă.. Însă, dacă cineva poate să treacă de ei, aceasta este Steaua pentru că e singura echipă din țara asta care mereu a făcut tot ce a putut în cupele europene, a arătat de foarte multe ori că un meci se câștigă cu multă muncă, dorință și mai ales cu inima, dovedind că pe teren nu joacă banii! În plus, să visezi nu este interzis iar idealurile nu pot fi atinse.

Țin minte acum doi ani aproape 3 când steaua întâlnea echipa Ajax Amsterdam, primul meci a fost disputat la ei iar ai noștrii pierduse cu 2 la 0 și nimeni nu ar mai fi crezut că Steaua are puterea să întoarca meciul. Țin minte că nici eu nu aș mai fi sperat la ceva, speram doar să nu ne bată și acasă așa că eram decis nici să nu mă uit la meci. În ziua meciului eram pe facebook și vedeam cum toți o criticau pe Steaua de parcă ei ar fi jucat mai bine, na, așa e românul, stă în fotoliu bea o bere, două, trei, mai scapă o gârâială de la berea de bună proastă calitate, apoi fute doi dumnezei și gata, că na doar el ar fi făcut mai multe, defapt el chiar face mai multe din fotoliu. Mulți își vânduseră biletele, ca mai târziu să regrete. Scârbit de tot ce citeam, ies de pe pagina celor de la Steaua, îmi torn suc în pahar și dau drumul TV, inima îmi bătea tare iar emoțiile erau încredibile, Steaua avea nevoie de 2 goluri pentru a merge în prelungiri, ceva ce părea absolut imposibil și totuși Steaua lupta și se zbătea să întoarcă scorul. La finalul meciului mi-au dat lacrimile de bucurile, Steaua câștigase la penalty după un meci pe care cu siguranță mulți nu îl vor uita nici-o dată. În acea noapte am adormit fericit, eliminasem Ajax asta conta, toată presa din toată lumea a vorbit despre acest meci. Asta ma făcut să sper până în ultima secundă, o bătălie este cu adevărat pierdută atunci când nu lupți, dacă lupți e posibil să câștigi sau măcar pierzi încercând. Știu că Steaua nu are nici-o șansă să treacă de Manchester, sper totuși ca fanii să fie alături de echipă și după meci indiferent de scor. Faptul că Steaua a ajuns până aici trebuie să ne bucure și să ne dăm seama că dacă ar fi să o luăm din punctul de vedere al banilor, Steaua nici nu ar fi trebuit să joace în cupele europene. Până la urmă vorbim de o echipă care nu mai are nici măcar stadion, nu? Dar cum ziceau și ei, fotbalul se joacă cu inima și când îți dorești ceva cu adevărat se poate adeveri. Nu pot decât să-i urez succes echipei Steaua pentru că în primul rând este o echipă care reprezintă coaja asta de țară numită România, și în al doilea rând merită tot succesul din lume. Va avea nevoie. Sper ca după meci să nu o critice nimeni, mă jur că arunc cu televizorul după cel care are tupeul să critice Steaua. Și cu 10 la 0 dacă pierde pentru mine tot câștigătoare e, până la urmă joacă cu Manchester nu cu Fc scuipă în dunăre! Sper doar să am destule televizoare să arunc. Așa că FORȚA STEAUA!

Citește și  Youtube Vanced revine sub altă formă. Youtube fără reclame, gratis, varianta premium.

13941034_1262514603783473_1101554763_n-1-325x200

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.