thecrew_wallpapers_1920x1080

Se știe că așa e românul în general, cum apare ceva gratis cum îl și descarcă. Așa am făcut și eu ieri când am intrat pe uplay (ubisoft) și am văzut că jocul ,,the crew,, că este gratuit până pe data de 14 octombrie. Inițial jocul ar fi costat undeva la 30 euro pe steam, dar fiind la ofertă este gratis. După ce trecem de 14 octomrbie, expiră și oferta iar acesta va costa din nou 🙂

Așa că dacă vreți să aveți în arhivă un joc care costă undeva la 30 euro, are o grafică super faină, un gameplay distractiv și ca bonus merge si online, nu mai aveți ce aștepta. Mie personal jocul acesta îmi amintește de renumitul ,,nfs world,, foarte mult. Apropo, nu trebuie neaparat să îl descărcați în pc. Doar vă faceți un cont, îl adăgați in librarye gratis și nu e nevoie să dați install. Veți putea instala jocul oricând doriți pe orice pc, important este doar sa îl adăugați în librărie până pe data de 14 octombrie!

Pentru a adăuga jocul în librărie/descărca întră AICI

Spor la joace :))

Citește și  Cum să vezi meciurile din liga 1, plus alte posturi tv, online

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.