Skip to content

Anul 2017, bine ai venit.

Scriu acest articol abia acum din cauza a multor motive, unul din el este si comic. Acum câteva zile am fost la un amic care e ceva gen ,,pe ce pune mâna, aia strică,,, pe scurt, strică tot ce atinge. Şi desigur că nu a rezistat să nu îmi strice ceva, şi a stat el si s-a gândit la tastatură :))

Acuma trecând peste asta, am decis să scriu acest articol de pe telefon. Suntem în anul 2017, un an minunat pe care l-am aşteptat din toată inima mea 🙂 Anul 2016 a fost unul groaznic în care am pierdut aproape tot. De obicei nu sunt genul care să cred în premoniții, dar până în prezent am avut un şfârşit de an 2016 şi un început de an 2017 minunat. În primele zile din an am început să vorbesc cu o fată, defapt mai multe, am fost de câteva ori la patinoar şi exceptând mica problemă cu acea tastatură totul a fost ok.

Să fie oare anul meu? Voi ce vă doriți de la acest an? Eu am câteva planuri dar nu sunt sigur că le voi duce la sfârşit… În orice caz vă doresc multă sănătate şi vă doresc un an minunat. Cu întârziere vă doresc ,,La mulți ani,, 🙂

Citește și  Test de personalitate

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.