În ultima vreme am tot primit mesaje din partea voastră pe facebook, despre metoda prin care se poate descărca o melodie de pe youtube. În mod normal probabil vă aşteptați să vă recomand un program pentru acest lucru, din fericire este mult mai simplu decât vă aşteptati. Descărcarea de melodii de pe youtube se poate realiza şi cu telefonul mobil, este foarte simplu.

Pentru a descărca o melodie este nevoie să urmați câțiva paşi simpli….

  1. Intrați pe youtube şi căutați melodia pe care doriți să o descărcați, apoi copiați linkul de la ea. Ca să fiu ceva mai explicit, ştiți unde tastați google.com sau orice alt site? Sus în bară, dați click stânga apoi click dreapta şi copy. Dacă sunteți de pe telefon, dați pe săgeata de la distribuie apoi pe copie link.
  2. După ce vă asigurați că linkul de la melodie este copiat, intrați AICI iar la insert video link lipiți linkul de la melodie, acel link pe care l-ați copiat. Adică faceți click dreapta şi paste (lipire) sau insert. Depinde de pe ce sunteți. Apoi apăsați pe butonul ,,convert,, şi aşteptați.
  3. După ce melodia e convertită vă apare să setați taguri, puteți da ,,skip,, la partea cu taguri apoi apăsați pe download.

E simplă treaba. Deci pe scurt trebuie să copiați linkul, să il înserați în căsuța de pe site şi să apăsați pe convert, după ce aşteptați să se convertească apăsați pe skip tags şi apoi pe download. Şi gata. E doar melodia în format mp3 la o calitate foarte bună.

Mai jos am să vă ataşez niste screenshoturi făcute cu telefonul.. Sper să fie ok şi să reuşiți. Dacă aveți o întrebarea, nelămurire puteți lăsa comentariu la acest articol.

Citește și  Pokemon go, vara, plictiseala...

Pasul:

  1. Copiați adresa de la melodie

2. Inserați linkul copiat in casuță apoi dați convert.

3. Skip la tags. Apoi download.

Asta e tot ce trebuie să faceți. De asemenea dacă vreți să descărcați şi clipul deasupra la ,,convert,, selectați .mp4 sau .3gp în loc de mp3. De asemenea există şi metoda să căutați melodia manual sub convert, întroduceți numele şi o selectați apoi urmați aceiaşi paşi. Totuşi eu zic că e simplu. E posibil ca atunci când apăsați convert să se deschidă o altă pagină cu reclame. Dacă se întămplă asta închideți pagina şi asteptați.

E simplu. Dacă nu vă descurcați lăsați-mi comentariu.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

    1. Multumesc. Nu stiam de metoda asta, o sa o scriu aici 🙂
      E mult mai simpla.
      Din pacate, are doar audio mp4, nu audio mp3…. Prefer mp3. Pentru video e ok metoda expusa de tine, pt audio ramane metoda spusa de mine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.