Ieri am reușit să fac rost de niște cărți online, cărți pe care le-am căutat o perioadă bună, prin biblioteci, atât online cât si bibliotecile de la mine din oraș.

Prima problemă întâmpinată a fost atunci când am dorit să citesc una, formatul electronic al cărții era .epub și nu reușeam să o deschid cu nici un program, oricât mă chinuiam. Dar în urma căutările pe internet am găsit o aplicație care se comportă fix ca un e-book reader, acceptă orice format, poți seta luminozitatea, modul de noapte, zi, sepia, e cel mai bun din categoria lui.. şi e gratis 🙂

Mai jos vă atașez un link, programul este pentru telefoanele mobile ce rulează Android, dar sunt convins că e disponibil și pentru PC.

Pentru a descărca  programul click AICI

În curând  dacă doriți vă voi atașa și ceva cărți… cu toate astea mă  îndoiesc să existe cineva care mai citește cărți, mai ales in format electronic. Eu abia ce am terminat de citit ,,o plombare de neuitat,, de Nicholas Sparks 🙂 O carte de dragoste, minunata. Dupa ea s-a ecranizat filmul ,,a walk to remember,, 🙂

Pentru a citi pe calculator căutați ebook reader prestigio .exe si trebuie să găsiți un program cu care poți citi cărți și pe pc. Dar personal vă recomand să le citiți de pe telefon.

Citește și  Un nou control de vedere

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.