Concursul a luat sfarsit. Click aici pentru a vedea castigatorii. Multumesc tuturor celor care au participat

Te simți norocos? Datorită unor donații realizate de către Dănuț, Georgiana și Florin, am decis împreună să oferim 5 invitații, cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Astfel, în data de 14 februarie se vor extrage random cu ajutorul site-ului random.org, 5 câștigători, iar fiecare dintre ei va primi gratis câte o invitație pe Filelist.

Înainte să vă explic ce trebuie să faceți, vreau să vă aduc la cunoștință câteva lucruri:

  1.  Rog să participe la acest concurs doar cei care nu dețin un cont pe Filelist, regulile celor de la Filelist sunt destul de clare, nu aveți voie să dețineți mai mult de un cont.
  2. Înainte să participați la acest concurs trebuie să știți cu ce se mănâncă Filelist, ce trebuie să faceți pentru a vă ține contul activ și  ce nu aveți voie să faceți. Dacă nu știți, vă rog documentațivă de pe google.com, nu participați doar de dragul de a câștiga.
  3.  Invitațiile sunt oferite în mod gratuit de către mine, după cum știți, Filelist este o rețea în care dacă greșește unul, plătește și cel care l-a adus, astfel, eu vă ofer gratis invitația, singura rugăminte pe care o am la voi este să respectați termenii lor, să nu înjurați, să nu căutați metode frauduloase prin care să vă creșteți rația. Eu fac un bine, vă rog nu abuzați și nu vă bateți joc de el. Pierd și eu, și voi, pentru că tracker mai bun ca Filelist nu există în acest moment.
  4. Nu concurați de mai multe ori la acest concurs, îmi voi da seama și vă voi elimina din extragere.
  5.  Înainte să concurați asigurațivă că nu aveți ip-ul blocat, dacă aveți ip-ul blocat nu are rost să mai concurați, se poate verifica dând click AICI  dacă vă apare eroare, nu concurați.
  6. Îmi rezerv dreptul să prelungesc concursul dacă nu se adună destule comentarii încât să pot efectua o extragere.
Citește și  Payday 2 gratuit

Bun, dacă te-ai hotărât totuși să îți încerci norocul iată ce ai de făcut:

  1.  Like la pagina de facebook a blogului. O găsești în dreapta jos, ori dai click AICI.
  2.  Direct de pe pagina de facebook a blogului, dai like si share la starea legată de concurs, ca să afle și prietenii tăi de el.
  3.  Lași comentariu aici, la acest articol, în care ne spui ,,de ce îți dorești un cont pe Filelist?,,.

Aceștia sunt toți pașii pe care trebuie să-i urmezi. Concursul e simplu, atunci când ne răspunzi la întrebarea ,,de ce îți dorești un cont pe Filelist,, lăsând comentariu aici, eu voi edita comentariul tău și voi adăuga o cifră care reprezintă ordinea comentariului tău. De exemplu, dacă ești al 10-lea care comentează, la finalul comentariului tău, voi adăuga cifra 10.

Extragerea câștigătorilor, se va face pe data de 14 Februarie ora 00:00, astfel spus ultimul comentariu va fi acceptat pe data de 13 februarie ora 23:59. Câștigătorii urmând să fie afișați în cursul zilei de 14 Februarie, rog de asemenea toți care concurează să viziteze pe data de 14 Februarie Blogul sau pagina de facebook, eu nu sunt obligat să umblu după câștigători, așa că vă rog, atunci când lăsați comentariu la acest articol să vă puneți o adresă de e-mail validă pe care vă pot contacta.

Vă urez mult noroc. Sper ca tu să fii câștigător în data de 14 Februarie!!!!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Sunt un băiat timid, diferit de alți băieți, ciudat în felul meu și de foarte multe ori chiar copilăros.
Sunt un trecător prin acest labirint numit ,, viață,,, uneori mă lovesc de lacrimi, alteori de zâmbete.... Viața este făcută din momente, iar aici e locul unde le înșir, unde sunt liber să scriu și să mă descarc, cel puțin până în momentul în care ies din labirind.

29 de comentarii

  1. Pana azi si eu foloseam SceneFZ, dar s-a inchis. As dori si eu o invitatie daca se poate. Am avut pe Czone, s-a inchis, pe Extremeshare, s-a inchis, in cele din urma si Scene a picat si nu a mai ramas decat acesta. (NR. 21)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.