Suntem în luna Februarie, asta înseamnă, desigur, că vine ziua îndrăgostiților, de două ori chiar :)) Acum un an în urmă am avut utlimul sărut pe data de 13 Februarie, când i-am oferit si un cadou. De ce pe 13? Păi pe 14 Februarie, fosta mea a fost în club, deci, oficial pe 14 Februarie mi-a dat papucii :)) Asta e, am învățat să pierd și oarecum mă așteptam la acest lucru. A trecut mult timp de atunci și nu vreau să vorbesc despre asta, am trecut peste, însă vreau să vorbesc despre gesturile pe care le poți face de ziua îndrăgostiților pentru el/ea 🙂

Dacă nu aveți un buget mare, nu e nici o problemă, gestul și emoțiile create trebuie să conteze cel mai mult. Eu anul trecut am mers pe ceva personalizat, așa că am început să caut pe net site-uri de unde pot comanda diferite obiecte personalizate și am dat peste Acest site.

Am început căutările și am zis să fie ceva simplu și drăguț, așa că am comandat această pernă personalizată, Pe care am adăugat o poză cu noi și un mesaj simplu ,,Te voi iubi mereu!,,

Așa arată perna, iar lângă pernă am luat și o felicitare personalizată cu o poză și cu un text în interior, care a venit într-un plic de culoare roșie. În interiorul felicitării am scris:

,,Eu nu-s decât o frunză, căzută pe cărare
Pe care vântul soartei, o duce în depărtare
Dar ce e pentru tine, o frunză mai puţin,
Când tot pământul este, de-atâtea frunze plin.. Te iubesc Leo (alintul ei, o cheamă Sorina) a mea!,,

Citește și  Baietii buni nu sunt pentru orice fata

Normal, oarecum simțeam că ne vom despărți. Lângă pernă ar fi dat bine și un trandafir, din păcate nu am avut timp să merg la oraș, așa că l-am înlocuit cu o ciocolată mare milka plus o șacoșă în tendința Îndrăgostițilot. Poți să alegi de pe site orice dorești. Trebuie să fii inventiv, eu de exemplu de ziua noastră am vrut să fac un album foto cu noi doi, pe care să-l dau amintire, lângă o inimă cu flori. Trebuie să fii inventiv.

Perna poate fi găsită AICI

Iar felicitarea AICI

Trebuie să fi inventiv, așa că pe lângă cină merge să comanzi măcar o felicitare personalizată cu poza voastră alături de o declarație de dragoste. De ce nu? Nu vreau să vă explic aici despre cum a decurs întâlnirea mea, nu are rost, am vrut doar ca să vă dau o mică idee!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.