Toată lumea știe că sunt un ciudat, nu mi-e rușine să recunosc asta. Sunt genul de om care pot să stau ore bune fără să comunic cu nimeni față în față, sunt genul de om care îmi iau o doză de Coca Cola, telefonul mobil cu căștile și mă duc într-un loc retras, departe de lume și de tot stresul din viața de zi cu zi. Iubesc natura, îmi plac apusurile și iubesc să mă plimb vara pe afară sau să fac sport cât curpinde. Cred că viața fără un pic de sport ar fi una tristă, sunt de părere că o viață avem și trebuie să ne bucurăm de puținele clipe minunate, și de lucruri simple cum ar fi natura.
Îți mai amintești când ai urmărit ultima dată un apus? Dar un răsărit? Dacă nu ai făcut asta până acum, cred că ar fi momentul ca într-o zi plăcută să ieși la plimbare. De ceva vreme sunt la țară, fără să fac ceva special. Astăzi am observat că a fost o zi frumoasă și am decis să ies la o plimbare scurtă până pe deal… Mi-am amintit cât de minunată este natura, cât de frumos e vara, și cât de minunate sunt ploile răcoroase de vară. Știu, acum e iarnă dar astăzi în afară de puțina zăpadă rămasă ici-colo, nici nu ziceai că e iarnă. A fost o zi destul de blândă care te îndeamnă să ieși din casă și să o iei la pas unde vezi cu ochii 🙂

Scriu acest articol pentru că am crescut, au trecut zilele când mă plimbam cu iubita pe deal în apusul soarelui, au trecut serile de vară când ne vedeam, au trecut și acele zile când era o arșiță afară iar noi (mai mult ea) se chinuia să prindă fluturi, eu fiind o fire mai morocănoasă când vine vorba de copilăriile astea. Dar recunosc că de atunci am început să  mă   schimb :). Oricum, după ultimele întâmplări cum a fost accidentul de pe data de 14 Februarie, am decis că e momentul să  ies din carapace puțin. Habar nu am de voi, dar mie îmi place vara, o ador. Iarna, doar patinajul îmi place.. În rest o urăsc.

Citește și  Simtim si noi ceva?

Acum, că aproape a venit primăvara devin tot mai nerăbdător să ies la plimbare.

În încheiere, sunt singurul nebun care e îndrăgostit de natură? Știu că sunt ciudat, dar, văd din ce în ce mai puțin tineret interesat de natură și de tot ce poate oferi ea și e păcat. O viață avem, clima suferă transformări iar totul se poate schimba. Haideți să ne bucurăm de Terra și de frumusețea pe care o poate oferi ea și care e gratis. De câte ori ești trist, privește cerul, cineva în acel moment face același lucru.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.