Pe data de 5 Noiembrie îmi expiră actuala asigurare auto, aveam la EuroIns și oricum mult timp nu mai era valabilă, așa că am început să vânez ofertele. Clasa mea bonus e B3, vârsta pe care o am este de 30 ani, iar mașina pe care o asigur, e o Solenza an 2003, motor de 1.4. În total, de pe data pe 06.11.2023 până pe 05.11.2024 am plătit fix 837 lei la alliantz tiriac. Dacă e mult sau puțin, voi să îmi spuneți… Însă vă spun metoda mea, sunt român, adică descurcăreți.

Mi-am calculat oferta pe pint.ro iar cea mai ieftină era la allianz, 872 lei, ceilalți deja mă ofertau de la 1000 lei în sus. Așa că am intrat pe site-ul de la Allianz și am făcut rca-ul direct la ei pe site, fără intermediari, așa că am reușit să dau fix 830 lei pe un an de zile.

Sigur, diferența nu e foarte mare, dar dacă se poate mai ieftin, de ce nu?

Voi ce ziceți, am prins bine oferta cu 837 lei, pentru un an de zile? Voi cât plătiți pe an? Aștept în rubrica de comentarii să îmi spuneți cât plătiți anual pentru rca la mașina voastră.

Citește și  Zile bune, zile rele

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

9 comentarii

  1. esti bine 🙂 eu am un passat b6 din 2008 2.0 tdi, pe numele tatalui meu desigur este 1140 de lei anul asta, pe 19 noiembrie imi expira si mie. anul asta nu am indraznit sa fac un calcul pentru mine, am 27 de ani, anul trecut era 2800 ceva de genul, m-am invegheat, o sa imi fac la batranete pe numele meu :))

        1. Ai dreptate. Dar în timp se estompează și ajungi să dai chiar mai puțin decât dacă ar fi pe numele unui vârstnic, plus că pe viitor poate vor modifica ăștia ceva. E adevărat, am dat mult mereu, dar acum ajuns să dau 800 lei pe numele meu si trec abia la B4. Abia aștept să ajung la B8, e o investiție pe termen lung cum se zice 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.