UPDATE: Am primit cele două vouchere a câte 100 de lei. A durat atât de mult (8 zile) pentru ca se face o cerere la un departament specializat pe vouchere. Ei trebuie ea aprobe și să genereze un voucher, abia apoi o să fiți contactați. Mă bucur că în final am fost lămurit.

Astăzi vreau să vorbim despre cel mai mare lanț de magazine IT din România, cei care se laudă că au cel mai mic preț din România. E a doua oară când am probleme cu ei, și asta pentru că prima dată când mi-au greșit, am trecut cu vederea și am continuat să cumpăr de la ei. Fie direct din magazin, fie prin intermediul site-ului altex.ro (și nu, nu e reclamă). Încercați să vă faceți comozi, vă voi povesti o poveste frumoasă despre ,,uite voucherul, nu e voucherul,, și prostul care crede că tot ce zboară se mănâncă, adică eu.

Totul a început în luna Februarie când am decis să imi iau un telefon, de zile bune tot era la reducere (prețul de 599 lei) și îmi tot făcea din ochi oferta. Este vorba de motorola moto g7 power. Bugetul era mic, criza era mare, samsungul meu veteran abia scoteam câteva ore cu el… se simțea foarte obosit, așa că îmi trântesc fundul în mașină (căruța mea, dacia 1310, adică nu a mea, dar asta am să scriu poate în altă poveste) și mă pornesc spre altex împreună cu un amic de profesie mecanic. Dacia e a lui, dar o conduc eu. Și oricum, când îți iei un hârb de dacie trebuie să achiziționezi și un mecanic… Un dorel de cartier cum se zice.

Ajung la altex, pun 3 telefoane unul lângă altul, le butonez pe toate și aleg în final motorola moto g7 power la prețul de 599 lei. Mă gândeam să țină până am bani de un samsung. După aproape o lună de folosință sunt atât de mulțumit încât mă decid să iau și mamei și iubitei câte un motorola de ăsta. Intru pe website și văd 599 lei. Hmm.. lasă că e bine, zic eu. În 1200 lei iau două telefoane. Asta era la sfarsitul lui Februarie. Pe 1 Martie mă decid să le iau. Intru pe altex și îmi cad ochii.. telefonul nu mai era redus, iar prețul lui era acum de 699 lei. Cu 100 lei în plus. Nu e panică, mă încurajez singur că doar nu sunt eu atât de ghinionist, și mă decid să iau legătura cu un consultant altex. Vorbesc cu un consultant și îmi spune că prețurile se schimbă de la o zi la alta.. și în mare el nu poate face nimic.

Mulțumesc domnului Cosmin pentru amabilitate și pentru informațiile primite.

Pe data de 3 martie merg în magazin cu gândul să cumpăr două telefoane motorola g7 power, eram așa grăbit că venea 8 martie… și… mama e în Italia. Până ajunge pachetul la ea durează.

Ajung în magazin, dar, nu găsesc pe negru nici măcar unul… Ăsta da noroc. Nici redus, nici culoarea care trebuie. Decid să iau unul pe ice violet pentru mama, iar pentru iubită urma să dau comandă pe site ca să pot opta pe culoarea neagră.

Citește și  Simtim si noi ceva?

Bun, cumpăr telefonul la prețul de 699 lei, îl fac pachet și trimit mamei. Întru pe site câteva ore mai târziu, comand și pentru iubită unul pe negru.

După ce dau comanda la câteva ore, zic să întru iar pe altex să văd ce mai e nou.. când colo ce credeți? Motorola g7 power.. redus la 599 lei. Ce mă? Deci eu am pierdut 200 lei pentru câteva ore? Aaa știu, au cumpărat proștii telefoanele, și acum puteți să le reduceți. Și la ora actuală, la care scriu acest articol telefonul tot redus este. Mulțumesc Cosmin Chirică, cu o zi inainte m-ai aburit cu modificarea prețurilor. Zic.. bă.. mai e o speranță. Comanda mea de pe site, nu plecase spre mine, mai bine le scriu ăstora să amâne comanda și să comand iar telefonul la prețul redus. Ăla luat îl tăiasem deja de pe listă pentru ca era trimis deja mamei. Doar chitanța si garanția o mai aveam, deci șanse de retur 0…. Trimit un e-mail și îi intreb dacă îmi pot anula comanda, le explic problema..

Comanda nu era plecată în data de 3, nici măcar în data de 4 dimineața când am primit următorul răspuns la sesizarea mea

Și am zis da! Din toată inima! Ca să nu îmi anuleze comanda, ei îmi ofereau un voucher în valoare de 100 lei. Diferența de pret. Oricum, vroiam să îmi iau niște căști 😀 telefonul vine fără.

Ce credeți dragi cititori, am mai primit ceva? O da… Seen. De pe data de 4, nici până azi nu am primit un voucher, un răspuns, ceva referitor la ,,sesizarea mea,,. Nu era mai simplu sa anulez comanda? Ba da. Nu era mai simplu să fac retur și să cer banii? Ba da! Orice altă variantă era mai simplă, numai să nu ai încredere în firma asta. Și totuși.. am mers pe incredere… Of Dane, oare când te vei învăța minte!? Nu știu, răspunde prostul. Da, nu e mult.. e 200 de lei pierdere. La prima vedere e puțin, dar când nu ai 200 de lei, îți dă cineva? Nu! Și nu e vorba de bani, cât de bunul simț al lor. ,,Uite un voucher de 100 lei,,.. ia voucherul.. nu e voucherul :))) cam așa ceva. Sunt sătul de cel mai mic preț din România, și de suportul lor. Presimt ca voucherul ăla nu va mai veni niciodată și nici răspunsul lor. Mulțumesc echipei Altex pe această cale. Frumos la voi, nu îmi mai trebuie nimic, doar să vă văd in faliment.

Voi ce întâmplări aveți cu Altex România? Aștept comentariile voastre.

P.S. ofer un voucher în valoare de 100 lei, primit de la ei. Cineva interesat? :))) Hahaha

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.