Sunt unele zile chiar foarte urâte, zile în care ți-ai dori să nu te fi născut uitând tot ce ai visat până acum… O așa zi am trăit ieri, adică  Luni, 10 Aprilie. Se știe că sunt ghinionist, în general nu am noroc, sunt omul nepotrivit la locul nepotrivit iar ieri mi s-a confirmat acest lucru, dar chiar și așa continui să cred că viața trebuie trăită, contra la tot prin ce-am trecut până acum.

Să încep cu începutul, mă trezesc Luni dimineață cu planuri mari, aveam în gând să îmi iau o tastatură nouă, văzusem una de gaming decentă pe Altex, voiam să mă tund și  pe lângă aceste lucruri aveam de gând să îmi achiziționez și un joystic cu o pereche de căști.. Și nu în ultimul rând să mă văd cu o amică.

Zis și făcut, îmi beau cafeaua liniștit după care merg în stație să plec la Bârlad. După aproximativ 30 de minute de așteptat prind o mașină și  pe la ora 10 dimineața eram deja în Bârlad.  Toate bune, afară era călduț, frumos, și ca de obicei încep să iau lucrurile la rând. Merg la Altex sus, și mă duc direct la Tastaturi… hmmm…. Nici de-al naibii nu vedeam ce căutam… Mă duc la tipul care freca menta pe acolo printre raioane și îi explic omului că doresc o tastatură, am văzut-o online și chiar o rezervasem pentru Sâmbătă, din păcate am ajuns abia luni. .. Stă  tipul gânditor puțin apoi exclamă 

– Aaa, tu ești tipul cu tastatura?

– Mna, eu sunt… Deci?

– A da, am dat-o de-oparte special pentru dvs…

In gândul meu deja mă simțeam onorat, cât noroc pe mine, oameni de treabă frate, nu glumă. Îmi iau tastatura bucuros, iau și o pereche de căști și plec de la Altex ducându-mă spre piață unde joysticurile sunt mai ieftine. Ajung în piață, iau si joysticul, eram super mulțumit am găsit tot ce vroiam. Acum urma să mă tund, am încercat la toate frizeriile din oraș, toate erau ocupate. Eh, nu-i nimic îmi zic eu… Mă programez la una din ele și aștept o oră. Zis și făcut, mă așez pe scaun și îmi aștept rândul. Și frate, de o dată a început o durere de măsea, pfoai, de toată frumusețea. Mă țin eu puțin de falcă, abia așteptam să scap de tuns. Vine și rândul meu, eram roșu ca racul pe o parte a feței, mă durea toată partea, începea să se umfle, efectiv muream încet de durere.. Parcă  ca niciodată. Termină tipul de tuns, las bacșiș și mă urc direct în autobuz, voiam să ajung mai repede acasă… Într-o oră sunt ajuns acasă,  încă de la ușă mama mă observă cât de terminat sunt și mă trimite să cumpăr pastile… Și nu oricare, Eficef vre-o 3,6 lei pastila plus aulin, paracetamol și nurofen forte pentru durere…. Ajung acasă și mă  pun să  iau pastile, încep cu aulin, apoi nurofen, apoi eficef, peste 10 minute repet din nou procedura, astfel intr-o oră am reușit să iau 4 pliculete aulin, un paracetamol, două nurofen și două eficef. Eram drogat cu pastile efectiv, nu aveam forță în mine și abia vorbeam. Toată partea mă durea, astfel de pe la 13:00 până  la 17:00 am tras durere în continuu, iar pe la 17:00 am adormit până la 20:00… Mă trezesc puțin amețit și mă pun la pc să testez ce am cumpărat. Mă mai durea puțin partea dreaptă dar era suportabil. Încep cu căștile și termin cu tastatura care se manifesta puțin ciudat. Setam lumina albastră și uneori se restarta pe verde ca și cum ar fi fost deconectată… Nu bag de seamă, poate o fi și ea bolnavă zic și eu….

Citește și  Am asigurare la Euroins, ce fac? Se prelungeste asigurarea euroins cu încă 3 luni? Cât mai e valabilă asigurarea, ce se întâmplă după, ce fac dacă am accident, pot recupera banii?

Îmi chem un amic să jucăm PES că na.. Nu mai jucasem de foarte mult timp. Totul bine și frumos până văd că tastatura mea face figuri, când verific firul la spate, ce credeți? Da, era ,,împușcat,,. Să mor de nervi nu alta, a 3-a țeapă luată de la Altex. Fix când credeam că mai rău nu poate fi, uite că se poate…. Asta e, fixez cablu în așa  fel încât să stea aprinsă și mă pun pe jucat. Pleacă și amicul pe la 12 noaptea, iar eu mă bag în pat.. stând în pat îmi amintesc că trebuia să mă văd cu amica mea.. norocul meu că nu o invitasem altfel aș fi părut un nesimțit, și așa par nesimțit dar pe bună dreptate mă durea prea tare măseaua. A fost o zi proastă, la fel ca ziua în care am aflat de la fosta că totul s-a terminat…. ziua aia a trecut și eu am trecut peste. Cum era aia ,,privește în față,,…. 🙂

A trecut și ziua de Luni și asta e.  Nu am murit, dar a mers totul rău, rău de tot… iar țeapa a fost luată… Asta înseamnă să rezervi la Altex un produs.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.