Anul asta a fost unul dintre cei mai păcătoşi ani pe care am reuşit să-i trăiesc. Am pierdut tot, amici, prietenă, efectiv nu prea mai am ce pierde.

Astăzi am zis totuşi să îmi încerc norocul la vodafone, până pe 24 decembrie dacă intri în aplicația lor ,,my vodafone,, poți câştiga o urare de la moşu sau un alt premiu constând in minute etc.   Dau o raită prin casă în căutarea cartelei de vodafone şi după minute bune o găsesc, recuper contul şi intru să văd ce îmi aduce moşul lor… Moşul lor mi-a adus un cupon în valoare de 30 lei plua livrare gratuită la orice produs… Sincer am rămas puțin surprins, eu sunt fan Orange şi nu sunt învățat cu asemenea sisteme de premiere, totuşi trebuie să recunosc că ideea aceasta a fost chiar super.

Aşa că în noaptea asta mi-am comandat o pereche de căşti, sincer mă gândesc să îmi păstrez si vodafone. Oamenii ăştia chiar oferă şi  nu mă refer aici la acel cupon. Oferă uneori si wekeenduri nelimitate de internet, o zi de net gratis pe lună, plus 1 gb gratis pe lună.. e ceva ținând cont că nu am reîncărcat nici o dată cartela.

Partea bună din toată chestia asta e că am speranțe pentru noul an ce vine. Oare chiar m-a lovit norocul? Mă gândesc serios să joc la loto :)) Glumesc… Prefer să am noroc în general. Oricum, sper să fie un an mai bun ca ăsta care a trecut.

Citește și  Lumea privita prin ochii unui ,,strabist,,

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.