Se știe că nu am noroc în general, adică  eu și norocul suntem pe drumuri diferite, oricum nu sunt o persoană superstițioasă, e o prostie să crezi că cineva iți ,,scrie,, alegerile pe care le faci tu.

Joi pe data de 6 Aprilie mă trezesc dimineață la prima oră cu o revelație, încă din primele secunde în care am deschis ochii și  mi-am dezmorțit oasele după o noapte de somn, în capul meu era și formată o idee. ,,Ce ar fi să comand de pe PPT niște haine?! Scap de un drum, cel puțin așa credeam eu.

Mă  dau jos din pat, îmi fac rutina de dimineață apoi mă așez la calculator, intru pe PPT (Preturi pentru tine) îmi caut niște haine, și dau comandă, mai mult după  ochi. Observ pe site că înainte să confirm comanda scrie ,,Livrare prin UrgentCargus în maxim 48 ore,, și  zic ,,eh, care e norocul să  îmi vină mâine? Sigur vin luni, așa că dau comanda pe Murgeni, și  așa luni plec la Murgeni și scutesc curierul de un drum mai lung, respectiv un drum anevoios de țară în care își indoaie mașina în  două,,.

Plasez comanda cu adresa Murgeni, și asta e, fericit nevoie mare, prima mea comandă la PPT. Trece și ziua respectivă , iar Vineri sunt trezit pe la ora 12:00 de un telefon, răspund somnoros:

– Alo, Dan? Sunt de la poștă ai un pachet, vino să îl ridici…

– What? Ce pachet? E ramburs?

– Nu e ramburs, vino și ridică-l astăzi.

– Ok! Zic eu,  apoi închid telefonul și mă îngălbenesc de nervi instantaneu.

La poștă ține deschis pana la 17:00, autobuzul spre oraș îl pierdusem…

Mă  dau repede jos din pat, ies afară și îi dau vestea si mamei, îmi iau cheia cu care deschid poarta de la casa mea din orașul respectiv și mă pornesc la drum, 11 km pe jos prin ploaie și vânt. Eram nervos că am așa un ghinion mare și trebuie să merg atât de mult pentru un pachet ,,bombă,, fără ca măcar să știu ce conține.

După ce străbat 3 km primesc un sms ,,aveți un pachet la UrgentCurier și veți fi căutat in cursul zilei de astăzi pentru a fi înmânat,,.

Citește și  Vaslui nu... Sala nu... Esec da... Tagan cu icoane facatoare de minuni bifat

What? Au venit hainele? Cum frate că nici măcar 24 de ore nu au trecut. Bă ce norocos sunt, acum mă plâng că au venit prea repede :))

Mă întorc la țară că deh, nu aveam banii la mine, eu mă așteptam luni să vină. Ajung acasă iau banii și mă pornesc iar la drum.. După aproape 1 km oprește o mașină și merg cu respectivul spre oraș.

Mă duc prima dată la poștă, curiozitatea mă rupea, să văd ce ,,bombă,, am primit. Semnez, pun mâna pe pachet și ce să vezi, au sosit cărțile de vizită, sincer uitasem de ele.

Mai jos vă atașez o poză cu cartea mea de vizită, au venit 200 bucăți, câte 100 în fiecare pachețel.

Dacă doriți și voi puteți să comandați de AICI

Apoi am plecat și mi-am luat hainele comandate.

Sincer nu aș clasifica ziua de vineri ca o zi rea, dar totuși să vină comanda de la PPT în mai puțin de 24 ore, când alții au așteptat si 3 săptămâni, eu zic că e chestie de noroc…

Nu mă așteptam. Uite așa aș dori să meargă treaba mereu, azi comanzi și cel târziu mâine ai produsul comandat 😀 Precizez că hainele au venit de la București iar eu locuiesc in partea Vasluiului, deci e ceva distanță.

Voi ați primit în  mai puțin de 24 ore un produs comandat?

Pun totul pe baza normalității. Cât despre haine, au fost ok, nu sunt un om fițos din acest motiv nu mă dau în vânt după firme. Am ținut sincer să scriu despre această zi pentru că în ciuda orelor pierdute pe drumuru și în ciuda vremii de afară am reușit să primesc un produs comandat în mai puțin de 24 ore. Să se înțeleagă, nu fac reclamă la PPT, totul ține de firma prin care îți vine pachetul. Dacă curierul e leneș durează și 3 săptămâni să îți vină un pachet. Cât despre firma de unde am luat cărțile de vizită, o recomand din tot sufletul, oamenii de acolo sunt serioși și își dau interesul să iasă totul fix așa cum îți dorești.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.