Personal nu prea am acordat atenție acestui concurs, am motivele mele. Sunt un ciudat la capitolul muzică iar melodiile care au câștigat anii  trecuți nu mi-au plăcut. Sincer nici melodiile trimise de noi in finală nu mi-au plăcut, însă, anul ăsta schimb rețeta. Este primul an în care România chiar trimite o melodie drăguță. De ce? Păi pentru că e veselă,  îți creează o stare de fericire și îți aduce un zâmbet pe față încă de la început. Cât despre ritm, este unul bun, ritmat cu influență de rapp în cele două strofe. Dacă e ceva ce nu-mi place la ea, ar fi refrenul care sună ciudat. Dar cele două strofe și linia melodică chiar sună bine. Știu, sunt nebun să zic asta, dar e prima melodie de la Eurovision care chiar îmi place. Țin minte că cea a lui Mandiga mi-a mai plăcut acum mulți ani. În rest nu. Aia a lui Cezar Ouatu sau cum îl cheamă, mi-a părut penibilă.  Prima dată credeam că anul ăsta vom fi reprezentați de Maxim cu pănărama aia de melodie. Sincer, mă bucur că nu a mers Maxim. Da, au sărutări criminale care e super.. Dar doar aia, și plus de asta e copiată. În rest?
Mă bucur că mergem cu Yodel it.

Acum să vă zic un alt motiv  pentru care nici nu vreau să aud de Eurovision. Să fim sinceri, Eurovision nu a fost niciodată un concurs pe bune. Sunt doar jocuri politice, vecinii își susțin  vecinii… Țările cu multă influență sunt votate. Să fim sinceri, Eurovision nu este un concurs pe bune. E bine să sperăm dar nu cred că vom lua locul unu vreodată. Sunt convins de asta, oricât de bună ar fi piesa.

Citește și  Miracolul meu.

Melodia este de nota 10. Finala, este pe 13 Mai (Sâmbătă) 2017.

Mult succes România, sper ca anul ăsta să terminăm în primele 10. Melodia e reușită.

Prima melodie care are tentă de rapp în acele două strofe, plus alte influențe din alte genuri. Personal îmi place și cred că e cea mai bună de la Euro, fără să fiu mare patriot.

Să ținem pumnii strânși României. Indiferent de rezultat, melodia asta rămâne pentru mine cea mai frumoasă melodie trimisă la euro. 

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.