România a ocupat poziția a 7-a la finalul marelui concurs EUROVISION, concurs muzical în care melodia nu contează, contează doar povestea interpretului. 

Portugalia a câștigat concursul cu o melodie de toată jena… Un boschetar care are probleme de inimă și a venit să concureze totuși cu o melodie despre.. da, inimă. Păi dacă știi ca mori de la un scuipat, la ce te prezinți vere le Euro? Stai dreacu acasă și așteaptă să îți primești inima aia de cate tot vorbești, nu veni la Eurovision să sensibilezi lumea. Sincer pe mine mă doare undeva de probleme lui de inimă, eu m-am uitat la acest concurs pentru că e unul MUZICAL. Nu unul care susține poveștile. Dar surpriză, se pare că la acest concurs, nu muzica contează. Doar povestea celui care cântă. În primul rând prestația  Portughezului cu inima lui a fost de toată jena, niște mișcări de mână de zici că era băgat la doi douazeci. Hai frate să fim serioși aia a fost prestație?  Aia e melodie? Concurs de toată jena.

Apoi, să mă leg și de votare. Juriul a pus România pe locul 15, iar publicul a clasat-o pe 5, iar media finală fiind locul 7. E o diferență prea bătătoare la ochi.

Încă ceva, nu știu cine a fost juriul de specialitate al nostru, dar a dat Moldovei doar 8 puncte, iar Moldova a oferit 12 României, așa cum au făcut an de an. Zău? Atât de nesimțiți suntem? Trebuia să oferim 12 puncte Moldovei, nu înțeleg cine a fost juriul nostru și din cine a fost format. Știu că suntem o nație nesimțită, noi le știm pe toate, suntem cei mai cunoscători la muzică, la fotbal, pe… facebook. Logic. Că e mai ușor să stai cu cafeaua lângă tine, pe scaun, eventual să spargi sămânță și să te dai cunoscător pe facebook.

Citește și  Departamentul pentru situații de urgență

Am dat încă o dată dovadă de nesimțire, mă refer la juriul din România care a uitat de vecinii lor Moldoveni.

Mulțumesc pe această cale tuturor din Moldova, vă mulțumesc că incă o dată ați dat dovadă de bun simț.

Per total e un loc bun, dar meritam mult mai mult, melodia este cea mai frumoasă melodie pe care am putut să o trimitem la eurovision, iar celalalte melodii sunt praf. Fără supărare, dar sunt praf. Ascultați melodia câștigătoare apoi pe a noastră și mai vorbim.

Felicitări reprezentanților României, întregii echipei și sper ca la anul să nu mai mergem la acest concurs. Să ne retragem, și așa ar trebui să facă mai multie țări.  Lasă să se ducă ăia care au nevoie de inimi, rinichi, plămâni sau mai știu eu ce dracu, sau ăia care sunt pe invers gen conchita woost cum s-a întâmplat acum mulți an. O porcărie de concurs.

Felicitări încă o dată România! Melodia noastră în comparație cu ce a fost la Eurovision, e de nota 12 🙂 Cea mai bună 

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.