Nu am mai scris de ceva vreme, nu, nu am uitat de blog, și nici nu am mai lucrat la celălalt proiect, doar că am fost la majoratul unei amice, al doilea majorat la care am fost în toată existența mea de până acum, iar șederea la ea sa extins cu încă câteva zile… Oricum, dacă la nunți se fură mireasa, la majorate se fură telefoane, sărbătorita rămânând fără al ei Samsung galaxy a3 2017. Și la primul majorat la care am fost telefonul a dispărut doar că atunci nu era telefonul sărbătoritului. Uite de aia nu am avut eu majorat :))

Revenind la ale mele, în seara asta vreau să prezint o aplicație, în mare parte fetelor posesoare de telefoane cu android… Mai exact mă adresez fetițelor cu fițe și aere de dive, cărora le place să lase băieții cu seen. Ei bine, dacă doriți să păreți mai puțin nesimțite acum aveți posibilitatea să citiți mesajele atât pe facebook cât si pe whattsap și viber fără să arate celui care a inițiat mesajul că a fost citit.

Deci, pe scurt poți citi mesajul prostului care pune suflet în relația voastră, fără ca el să poată vedea că mesajul e citit. Fabulos. Visul oricărei prințese în timp ce vorbește cu al ei golănaş, să poată citi și mesajul prostului, fără ca prostul să poată vedea.

Aplicația se numește ,,unseen,, și poate fi descărcat din magazin play. Nu trebuie setată, o instalezi, oferi permisiunea aplicației și gata… Când intri în aplicație, vor apărea mesajele pe care nu le-ai citit, dai click pe el, îl citești fără ca el să fie notificat că l-ai citit.

Citește și  O poveste frumoasa, o amintire minunata!

Aplicația poate fi descărcată de AICI

Aplicația nu face altceva decât să preia mesajul venit din notificare și să îl arate în interfața ei încorporată. Nici măcar nu e nevoie să deschizi aplicația messenger. 

P.S. nu abuzați de ea, până la urmă prostul își va da seama că ceva nu e ok. Ori vă va certa din simplul fapt că nu vedeți mesajele. Na, știți cum sunt toți băieții ăştia porci și nesimțiți. Deh…

Da, am fost ironic în acest articol. Aplicația merge, e bună, dar am fost ironic în privința fetelor.. Am o scârbă mare pentru persoanele care te lasă cu ,,seen,,…. una mare de tot.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.