În zilele noastre suntem atrași tot mai mult de lucruri simple, lucruri care odinioară erau la modă, perioada de ,,aur,, cum îmi place mie să o numesc. Cel mai plăcut lucru al timpurilor noastre este că tehnologia a evoluat atât de mult încât poți îmbina ,,noul,, cu ,,vechiul,, în aproape orice domeniu, de la mobilier, până la lumina din casă.

Pe acest aspect vreau să mă opresc și să vorbesc detaliat. De mic am fost fermecat când a venit vorba de lumină, indiferent despre ce lumină vorbim. Adoram mult instalația de iluminare din pomul de Crăciun și mai ales acele ,,felinare,, (defapt erau becuri care semănau cu niște felinare) situate de o parte și de alta a stradei.

Adoram lumina produsă de către felinarele puse iarna pe o parte și de alta a liniei ferate, era un stil plăcut ochiului și o lumină caldă ce îmi aduce aminte de copilărie mereu… Acea lumină galbenă îmi amintește de nopțile în care călătoream cu trenul iar noaptea în compartiment fixam lumina ,,galbenă,, pentru a mă putea odihni. Aceste becuri vintage nu au cum să nu îți placă, acum, în secolul 21 poți recreea lumina ,,vintage,, foarte simplu, ieftin și econom cu ajutorul acestui bec Edison , in formă de pară.
Aceste becuri tip vintage au o lumină caldă, prietenoasă ochiului, vei savura această lumină, sunt sigur. Dă bine la orice tip de casă, iar interiorul va părea mult mai aranjat.

Sincer, mă bucur că tehnologia evoluează, e normal, trăim în secolul vitezei. Dar, să nu uităm că cel mai iubit lucru pe pământ a fost ,,simplitatea,, lucrurilor. Atât în dragoste cât și în viața de zi cu zi. Eu personal, ador simplitatea.

Citește și  Primul meu sărut.

Simplitatea este atât de complexă încât este prea simplă ca să o completezi. Pe ideea asta am mers mereu, iar lucrurile bune se văd în timp.

Sunt bucuros să mă pot folosi de lucrurile simple dar frumoase chiar și când vine vorba de bec. Cu siguranță îți poți uimi prietenii. Sincer, aș vrea să mai văd pe stradă stâlpi stil vintage, cu lumină caldă . Sunt mult mai economice, mai frumoase. Din păcate de la noi lipsesc și clasicele becuri… De unde atâta retro. Chiar dacă ar fi o investiție bună cu siguranță va mai trece ani buni până o să vedem și pe stâlpi becuri vintage, sau măcar becuri led…. Chiar dacă trăim în secolul vitezei, România merge doar cu prima viteză.  Noroc cu magazinele online care îți fac viața mai ușoară altfel… Ar fi fost un chin cu siguranță.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.