Trebuie să recunosc că nu am mai scris nimic de ceva timp pe blog… Nu am uitat de el însă din păcate nu prea am mai avut timp… Ziua vorbeam cu fosta.. Da știu, e o prostie să vorbesc cu fosta… Dar, totul a fost până astăzi… De astăzi înainte fiecare a luato pe drumul său. Iar în timpul liber îmi pierdeam vremea pe afară cu câțiva amici, sau mă jucam un joc tip survival pe android. E ciudat, am pc acasă și nu e folosit intens, mai intes e folosit telefonul.

În aceat tip de joc, un virus a transformat aproape pe toată lumea în  zombi iar tu trebuie să îți ridici o fortăreață și să supraviețuiești invaziilor. Pe lângă asta trebuie să cauți piese pe alte insule pentru a crea un radio, un atv si o motocicletă.. Jocul e foarte bine gândit și îți pune mintea la contribuție… Sincer, primele nivele au fost simple dar parcă pe zi ce trece devine tot mai greu. Numele jocului îl aveți îl aveți în poză și în titlu desigur.

În curând vor veni articole noi, atât despre viață cât și despre principiile și ideile mele, în fond blogul este mai mult story decât altceva.

Distracție plăcută și aștept o părere despre joc în comentarii. Eu zic că e ok jocul pentru un android. Voi ce părere aveți? 

Citește și  Primavara, romania, anul 2017

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.