Când  spunem vară, pe lângă muncă și alte lucruri specifice vara, ne referim și la sport. Este un anotimp perfect pentru orice tip de sport, atâta timp cât e în aer liber.

De când eram mic puștan îmi plăcea să mă plimb pe role, de dimineață în noapte, iar acest sport mi-a adus și prima idilă,  că dragoste… e prea mult să spun asta.
Zilele trecute mi-am amintit acest lucru și am decis să iau niște role, ieftine, pentru plimbările de seară, în general nu cer lucruri mari, nu e nevoie de averi ca să te poți recreea, și personal mi se pare o prostie să dai bani mulți pe o pereche de role dacă le folosești doar seara și în wekeend. Daca faci sport de performanță sau te pasionează enorm de mult.. Atunci da. Se merită.

Cum spuneam, intru pe emag și comand o pereche de role la 199 lei, marimea roților 90 mm, abec 7… După  5 minute anulez comanda și comand altele, 76 mm abec 7 la același preț. Dacă nu vă pricepeți, vă spun pe scurt, cu cât roata are diametrul mai mare si tipul de rulument mai mare cu atât va fi mai rapidă, problema cu ele este că sunt destul de greu de manevrat și dacă nu mergi la maratoane nu văd de ce ai opta pe 90 mm. Totuși  o să îmi mai iau o pereche de 90 mm pe viitor.

Așa că am optat pe 76 mm, role vândute prin emag de către sentexim, un importator apărut în 93 pe piață dacă țin  bine minte.

Ieri ajunge perechea de role, și cu emoții desfac cutia… Încă de la început nu a fost ok, am primit 3 imbuxuri, un șurub și un ax… Dar zic totuși să le încalț… Încă de la început constat că roata din față scoate un zgomot enervant de rulument defect, ca și când ar fi intrat nisip la el, așa că  încerc să le slăbesc fără nici un rezultat. Filmez, pun un clip pe youtube și le dau mesaj oamenilor fără o speranță că ar fi înlocuit, nici nu mă așteptam să primesc un răspuns. Sincer, am mai pățit să am lucruri defecte dar nicio dată nu am apelat la schimbarea lor. În câteva minute după ce am trimis e-mail la firmă cu un mesaj jignitor, am fost sunat și băieții de acolo au fost foarte promți și  amabili, au trimis urgent o altă pereche de role, eu urmând astăzi să ridic perechea nouă și să o cedez pe cea defectă.

Citește și  Pentru orice, trebuie sa alergi.

Așa cum a fost stabilit, astăzi a venit perechea nouă de role, am cedat perechea veche și totul e decurs super bine.

Mă declar mulțumit de noile role, merg lin, puțin greu la început până mi se acomodează piciorul cu ele, plus până își face rodajul rulumentul. Dar, merg perfect. Arată bine și sunt în stare bună, noi. Nu îmi dau seama ce au avut celelalte, de au ajuns așa la mine, dar nu cred că e vina firmei sentexim , ei doar importă din afară produsele.

E prima dată când imi este un produs înlocuit, ba mai mult, chiar ei au sunat și tot ei au insistat să urmez această cale. Mă bucur că am comandat de la ei și le mulțumesc pe această cale celor de la sentexim pentru promtitudine si seriozitate. Să fim sinceri, în România toți caută nod în papură când vine vorba de returnarea unui produs, dar ei au fosr promți și au rezolvat situația în  nici 24 de ore. După această experiență îi recomand, o firmă se vede cu adevărat în situațiile grele, nu în cele bune.

Vă las mai jos un link unde puteți găsi role de la ei, e vara și haide-ți să  ne recreem pe role.

Aici găsiți informații despre ei.

Aici găsiți produsele lor. Au de toate pentru toți în această vară.
Pe finalul acestui articol vreau să le mulțumesc celor de la Sentexim pentru seriozitatea si bunăvoința de a schimba perechea de role în mai puțin de 24 ore… Vă mulțumesc.

Iar voi, cititorii mei, ,,haidem,, la sport… Să ne facem piciorul frumos și să mai uităm de griji pentru o perioadă de timp.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.