Bă frate, ori sunt eu nebun ori nu îmi pot da seama dar parcă pe zi ce trece sunt tot mai dezgustat de generația asta care vine din spate… Adică nu sunt chiar bătrân, în fond am doar 24 de ani și 7 zile, dar totuși parcă generația de după 2000 o ia razna complet. Serios… Din toate punctele de vedere. Cică noi evoluăm, mă întreb încotro… În mod normal cu siguranță credeți că sunt fumat acum și din acest motiv am căzut intr-un dezgust total când vine vorba de relații și bla bla… Adevărul e că sunt treaz, asta e și problema… e aproape ,,fucking 3 dimineață,, și eu nu pot să adorm, mă tot sucesc de pe o parte pe alta și am zis… Asta trebuie să fac. Să scriu frate, să mă descarc. Acum 10 minute m-am băgat în pat și ca de obicei am zis să îmi fac rutina înainte să adorm, adică să stau puțin pe facebook. Dacă alții dau la buci înainte să adoarmă, eu stau pe facebook. Deh, sunt singur de ceva timp…. Și simt că așa voi rămâne pe vecie.

Habar nu am cum, dar sunt în niște porcării de grupuri care chipurile ar reprezenta noua generație. Nu mă întrebați cum am nimerit acolo, dar sunt și cu siguranță dacă mai rămân mult o iau razna de tot.

Și cum vă spuneam, eram pe facebook liniștit dădeam scroll în jos când îmi ,,sare,, în ochi un text mare pe un fundal roșu ,,cât a ținut cea mai lungă relație a voastră? ,,…. Mmm… deja mă gândeam că durata mea (aproape 4 ani) o să fie apă de ploaie pe lângă a altora. Și bă, mă pune dracu să mă uit în comentarii și ce să crezi, îmi sare asta în ochi…

Deci tipul ăsta spune că nu își mai amintește prima relație, probabil are 90 de ani și o duce greu cu ,,ținerea de minte,,… Dar el defapt, arată așa…

Serios frate? Ai 13 – 14 ani și nu mai ți minte când ai avut prima relație? Să ghicesc, prima ta relație a fost când ai avut 5 ani și te-ai udat… în pat, nu? Na, sucul teddy nu face bine la vârsta aia. Serios frate, în locul tău aș fi tăcut. Nu am nimic cu tine personal, dar ești penibil.

Nu mai zic de cele două fete care au comentat sub el, una 3 zile alta 3 săptămâni…. Ce relație e aia de 3 zile și ce pot deduce eu din asta?

Și mă, nu înțeleg ceva și poate cineva să mă lumineze în chestia asta, ce e mai important, câte relații le-ai avut și la ce vârstă, sau durata și intensitatea lor? Nu contează la câți ani ai avut prima relație, eu de exemplu la 18 ani am avut prima relație, și ce? Cu siguranță am trăit si am pus mai mult suflet în acea relație decât au făcut alții în toată viata lor. Sunt alții care au avut relații de la 13 ani şi au ajuns ca la 30 de ani să zică, ,,eu nu am iubit niciodată cu adevărat,,. Am fost mai selectiv și nu am dat șansa oricărei fete să își bată joc, am zis să iau una și bună. Oricum, tot rău am nimerit și eu dar asta e altceva.

Observ la generația asta din spate că important e câte relații ai avut, cu cât mai multe cu atât mai bine. Nu contează dacă ai ținut la acea persoană sau nu. Nu frate, contează să fii avut cât mai multe relații, fără număr ca salam.

Eram acum o lună pe stradă, conduceam o fată la iubitul ei, na…ne-am întâlnit la magazin și dacă tot aveam drum comun am zis ,, de ce nu?,, și am plecat cu ea spre acel băiat. Mă rog, ea se ducea la acel băiat, eu mă duceam în oraș. Din vorbă în vorbă mă întreabă tipa:

Citește și  Salvează fișiere importante în cloud

– Auzi, tu ai prietenă?

– Aaaa… nu. Nu am, am avut una dar…

– Fără să mă laud îți spun sincer că am avut jumătate din băieții din acest oraș, dar am stat maxim o lună cu fiecare.

Rămân mască și un dezgust mă ia direct din stomac. Nu mai zis nimic la care ea continuă..

– A ta cât a ținut? Nu vrei să ai din nou o prietenă?

Am stat câteva minute și mă zbăteam efectiv să procesez tot ce zice tipa, pe moment mă gândeam, oare să fie un avans? Oricum, să flirtez nu e punctul meu forte…

– Am stat aproape 3 – 4 ani cu ea și nu, nu vreau prietenă.

La care ea îmi zice un smplu ,,nasol,, si ne luăm la revedere, tocmai ajunsese la iubitul ei la poartă.

Sincer câteva zile am fost dezgustat, tipa are 13 ani și a avut o droaie de băieți… Serios, așa e dragostea în ziua de astăzi?

Revenind la facebook, nu înțeleg de ce majoritatea fac liveuri în care dau din fund sau își arată averea… Pe mine mă lasă rece și mă dezgustă. Știu că sunt diferit, știu că sunt ciudat, dar totuși nu mă cobor la un asemenea nivel încât să mă laud că am avut zeci de relații.

Consider că o relație o poți considera relație abia când pui sentimente în acea persoană, cand iubești necondiționat și iți faci planuri alături de cineva. Nu pot numi relație aia în care ambii parteneri se înșeală reciproc, apoi se despart și gata… a fost o relație. O relație de ce mă? Una în care doar vați mozolit, ați făcut sex, apoi vati dat papucii unul altuia? Aia nu e o relație. Mă rog, nu e una de iubire. Nu spun că iubirea e o matematică, nu e. Dar esența nu cred că stă în cantitate, ci în calitate. Nu e important câte relații ai, important e să nu îți bați joc și să tratezi totul la mișto. Important e să investești timp în relația ta, să iubești si să faci mereu chestii importante pentru persoana de lângă tine. Să nu renunti la acea persoană pentru orice, ci să renunți la orice pentru acea persoană, asta înseamnă o relație. Jur că nu vă înțeleg. Vă f**eți de la 13 ani apoi ziceți că ,,toți băieții sunt la fel,,. Sau chiar voi băieților, faceți o fată să se îndrăgostească de voi, profitați de ea apoi îi dați cu praf de mers. Iar când una își bate joc de voi ziceți că toate sunt curve.

Serios? Nu, nu toți sunt la fel doar că cei care sunt diferiți nu vă plac vouă.

Pe voi fetelor tot golanii vă atrag iar pe voi băieți tot târfele vă papă de bani.

Incerc să inchei aici acest articol, am scris mult și sincer aș mai fi scris, dar o las pe altă dată. Voi incerca să mai abordez subiecte de genu, dar, totuși, pentru tine cititorule dacă tot ai ajuns până aici, am o întrebare: ,,sunt eu nebun sau generația care vine din urmă e diferită de noi?,,.

Eu prefer să cred că lucrurie defecte pot fi reparate. Nu trebuie aruncate. Așa e și cu oamenii, nu există relatie perfectă dar în timp se pot repara chestiile care nu merg în relație . Unde e iubire și înțelegere se poate trece peste toate fără să schimbi partenerii ca pe șosete.

Iar dacă repari un lucru defect, ca bonus ai și amintirile și toate emoțiile pe care ti le-a trezit în tot acest timp.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.